13 Οκτωβρίου 2021 In Ανακοινώσεις

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ E-GRAMM ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΌ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/10/2021 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11/2021.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ  ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Α' ΕΞΑΜΗΝΟ 31 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Β' ΕΞΑΜΗΝΟ 30 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Γ΄,  Δ΄  ΚΑΙ Ε'  ΕΞΑΜΗΝΟ 42 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΣΤ', Ζ' ΚΑΙ Η'  ΕΞΑΜΗΝΟ 51 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΝΑΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΜΗΝΑ Γ΄ΕΩΣ Η΄ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 30 ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ.

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  Ο/Η ΦΟΙΤΗΤΗΣ / ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΕΝΝΑΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ(ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 

13 Οκτωβρίου 2021 In Ανακοινώσεις

Αναβολή σπουδών μπορείς να ζητήσεις από 01 Ιανουαρίου του έτους που διανύεις το 19ο έτος της ηλικίας σου, έως και την ημερομηνία που υποχρεούσαι να καταταγείς στις Ένοπλες Δυνάμεις.


Απαιτείται πρόσφατο πιστοποιητικό σπουδών για στρατολογική χρήση (να έχει εκδοθεί κατά το τρέχον σχολικό-ακαδημαϊκό έτος).
Η κατάθεση του αιτήματος γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Νομικού Σώματος
www.stratologia.gr, με χρήση κωδικών taxisnet

Εάν δεν έχεις κωδικούς taxisnet μπορείς να το πάρεις είτε από την εφορία, είτε μέσω aadelive . Μπορείτε να κλείστε ψηφιακό ραντεβού στο myAADElive για να εξυπηρετηθείτε από εκπρόσωπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μέσω τηλεδιάσκεψης.

Εναλλακτικά, η υποβολή του αιτήματος και των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει με συστημένη επιστολή ή με email προς την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860