Ισχυρά αντισώματα έναντι της πανδημίας παρουσιάζει ο κλάδος των logistics, με τις επενδύσεις για την ανάπτυξη νέων εγκαταστάσεων, τόσο στην Αττική, όσο και στη Θεσσαλονίκη, να επιταχύνονται, ενώ αναμένεται θεαματική άνοδος των deals το επόμενο διάστημα.

Read more...

Ένας ακόμη κλάδος που θα πρωταγωνιστήσει στην αγορά, είναι αυτός των logistics.

Read more...

 

Σε μια ολιστική αλλαγή στα λεγόμενα city logistics, δηλαδή στις μεταφορές εμπορευμάτων και των εφοδιασμό καταστημάτων εντός του αστικού ιστού, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, προκειμένου να επιλυθούν χρόνια προβλήματα όπως η κυκλοφορία των φορτηγών στο κέντρο των μεγάλων πόλεων.

Read more...

Δωρεάν συμμετοχή στην transport logistic Online 2021, η οποία θα διεξαχθεί πλήρως ψηφιακά υπό τη μορφή Συνεδρίου από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2021, προσφέρει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Read more...

Η Kuehne + Nagel International AG συμφώνησε να εξαγοράσει την Apex International Corp. σε μια συναλλαγή που εκτιμά τον μεταφορέα εμπορευμάτων σε περίπου 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Read more...

Η πανδημία και η υγειονομική κρίση ανέτρεψαν σε μεγάλο βαθμό τα δεδομένα της αγοράς, αναδεικνύοντας κλάδους ως «αιχμή του δόρατος» για την επιχειρηματική δράση. Κάτι τέτοιο συνέβη με τον κλάδο των logistics –αποθηκευτικών χώρων που φαίνεται να γνωρίζουν «νέα άνθηση», γεγονός που οφείλεται στη μαζική ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce).

Read more...

«Με πλέγμα άμεσων αλλά και μέσο-μακροπρόθεσμων δράσεων και νομοθετικών ρυθμίσεων, στόχος είναι ο χωροταξικός σχεδιασμός να αποτελέσει προϋπόθεση για επενδύσεις και στα logistics, με σεβασμό στο Περιβάλλον και την κοινωνική συνοχή»

Read more...

Σε επένδυση ύψους 11 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέου logistics center, το οποίο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες των καταστημάτων αθλητικών ειδών Inetrsport και The Athlete’s Foot του ομίλου Φουρλή, προχωρεί ο όμιλος. 

Read more...

Mεγάλη αύξηση των τιμών στον κλάδο των logistics ο οποίος θεωρείται ένας από αυτούς που έχουν μεγάλο επιχειρηματικό μέλλον.

Read more...

Σε διαδικτυακό συνέδριο μετατρέπεται η Διεθνής Έκθεση για logistics, μεταφορές, ΙΤ και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

Read more...

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860