Πέντε τμήματα που δίνουν προοπτικές καριέρας.Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διεθνές Πανεπιστήμιο, και Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Read more...

 

Το τρίτο κατά σειρά ακαδημαϊκό webinar από το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, με τη συνδρομή της O.MIND CREATIVES και του περιοδικού SC&L magazine, διοργανώνεται την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 18.00 το απόγευμα, με τίτλο “Ρομποτικά Συστήματα και Νέες Τεχνολογίες στη Διαχείριση Αποθηκών”.

Read more...

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας  του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και η O.MINDCREATIVESδιοργανώνουν την Πέμπτη 3 Ιουνίου και ώρα 18:00 – 20:00, το  2ο Διαδικτυακό  Σεμινάριο για τα Ναυτιλιακά Logistics, με MediaPartnerτο περιοδικό SupplyChain & Logistics.

 
 
 

 

 

Η πανδημία, η οικονομική κρίση, καθώς και ατυχήματα (όπως αυτό του γιγαντιαίου container ship «Ever Given» που έκλεισε για μέρες τη διώρυγα του Σουέζ), έχουν τεράστιες αρνητικές επιδράσεις στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες.

Read more...

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος, στα πλαίσια του έργου «Οργάνωση και Επιχορήγηση Δράσεων Προώθησης της Πράσινης Επιχειρηματικότητας μέσω Καινοτόμων Δράσεων στη Μακεδονία και Θράκη» το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις με θέμα την Πράσινη Επιχειρηματικότητα και τα Logistics.

Read more...

Εξαρχής, η διαχείριση των logistics και των εφοδιαστικών αλυσίδων έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διαχείριση πανδημιών για την εξασφάλιση της διαθεσιμότητας και της διανομής βασικών εργαλείων διαχείρισης της πανδημίας, όπως φάρμακα και ιατρικά εφόδια, εμβόλια, δοκιμαστικά τεστ, εξοπλισμός ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) κ.ά.

Read more...

Είσοδος στο top 30 του δείκτη LPI στα επόμενα 5 χρόνια, στο top 20 σε έως 10 χρόνια

Read more...

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) σε συνεργασία με τα συνέδρια του Εconomist, ανακοινώνουν τη διοργάνωση ενός virtual συνεδρίου στις 23 Ιουνίου 2021, με τίτλο "LOGISTICS: CHALLENGES AND OPPORTUNITIES IN A POST COVID-19 WORLD - Greece’s role in Europe’s Supply Chain".

Read more...

Το τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και η O.MIND CREATIVES διοργανώνουν 3 διαδοχικά στοχευμένα WEBINARS, με θεματικές που άπτονται του ενδιαφέροντος του σύγχρονου logistician και διαλέξεις υψηλού επιπέδου. Media Partner το περιοδικό SC&L magazine

Read more...

Ο κ. Blancas αναφέρεται στις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο ευρύτερος κλάδος των εμπορευματικών μεταφορών και των logistics την περίοδο της πανδημίας, υποστηρίζοντας ότι είναι στο «DNA» του κλάδου η αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων και καταστάσεων.

Read more...

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860