Ψηφιοποίηση και μετασχηματισμός θα αποτελέσουν τις βασικές τάσεις της προσεχούς 10ετίας στην εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics, σύμφωνα με το Trend Report της DHL, που τιτλοφορείται «Future of Work in Logistics».

Read more...

Τα logistics θα είναι ο πρώτος κλάδος στον οποίο οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) θα επικρατήσουν. Αυτό θα συμβεί, επειδή τα logistics μπορούν να «αλγοριθμηθούν» πλήρως και επειδή είναι πιο τυποποιημένα από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία.

Read more...

"Υπάρχουν πολλές εταιρείες από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη Θεσσαλονίκη ως κόμβο για τα logistics". 

Read more...

 

Ο κλάδος των logistics προσελκύει με έντονο τρόπο τα επενδυτικά κεφάλαια, έπειτα από την αναβάθμιση του ρόλου του στην περίοδο της πανδημίας, με αποτέλεσμα στην αγορά να κάνουν λόγο για «χορό εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ»

Read more...

Ευοίωνο φαντάζει το μέλλον για τα logistics στη χώρα μας. Ο κλάδος γνωρίζει σημαντική άνθιση τα τελευταία χρόνια, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί για την επόμενη 5ετία, όπως ανέφεραν διακεκριμένα στελέχη της αγοράς στο πλαίσιο της 22ης Prodexpo, που διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Read more...

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, αντιλαμβανόμενες την κρίσιμη περίοδο που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, εφοδιάζονται συνεχώς με νέα εργαλεία και τεχνολογίες που αναπτύσσονται ραγδαία στο κομμάτι των logistics 

Read more...

 

Τα πολύ-συνέδρια LOGI.C events με τη μορφή των 2ωρων θεματικών αυτόνομων ενοτήτων επανέρχονται στην 8η διοργάνωση της Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” και θα διεξαχθούν στις 2 & 3 Οκτωβρίου, στους ασφαλείς χώρους του πιστοποιημένου κατά covid-shield, Metropolitan Expo. 

Read more...

 

Τα logistics ή αλλιώς η εφοδιαστική αλυσίδα, όπως είναι στα ελληνικά η ακριβής απόδοση του όρου, έχουν ιστορικά κρίνει μεγάλες μάχες αλλά και την τελική έκβαση πολέμων και κατά συνέπεια τον ρου της ιστορίας. 

Read more...

 

Μια νέα ευκαιρία για την Πολιτεία, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία ταυτόχρονα θα αποτελέσουν τα logistics στη χώρα μας, τα οποία τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να γίνουν… ψηφιακά, ώστε να προσελκύσουν διεθνείς και εγχώριες επενδύσεις. 

Read more...

 

Σε νέο Ελντοράντο τείνει να εξελιχθεί η αγορά των logistics στην Ελλάδα. Ισχυροί και νεόκοποι παίκτες, καθώς και funds, ερίζουν για την απόκτηση νέων σύγχρονων και μεγάλων αποθηκευτικών χώρων. Ολοι οι ισχυροί της λιανικής και οι Ανώνυμες Εταιρίες Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (ΑΕΕΑΠ), με εξόχως ελκυστική φορολογία, συνωστίζονται πλέον στην αγορά logistics, με επενδύσεις δεκάδων εκατ. ευρώ. 

Read more...

 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860