Επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ, η οποία θα έχει ως στόχο τον τομέα του last mile, δηλαδή την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών από το logistics center της εταιρείας έως τον τελικό πελάτη – καταναλωτή, ετοιμάζει το Πλαίσιο, κάτι που ανέφερε ο Γιώργος Γεράρδος, πρόεδρος της εταιρείας

Read more...

Το e-Logistic Portal, ένα ιδιαίτερα χρηστικό εργαλείο, που θα δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση δεδομένων και πληροφοριών για θέματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, παρουσιάζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο διαδικτυακής εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στις 28 Μαρτίου, μεταξύ 3:00 μ.μ. και 4:00 μ.μ.

Read more...

Τα Logistics αλλάζουν φιλοσοφία παγκοσμίως. Οι διακινήσεις γίνονται ολοένα και πιο πολύπλοκες, με παλέτες που περιέχουν προϊόντα διαφόρων διαστάσεων και γεωμετριών. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένες δαπάνες διακίνησης αγαθών.

Read more...

 

Ο κλάδος παροχής υπηρεσιών Logistics σε τρίτους αποτελείται από σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων, οι οποίες είναι είτε αμιγείς επιχειρήσεις παροχής των εξεταζόμενων υπηρεσιών, είτε διαμεταφορικές που παρέχουν και υπηρεσίες 3PL. 

Read more...

 

“From Warehouse to Customers: An Event about Supply Chain & E-commerce” Το Inefan διοργανώνει Online Event με θέμα “From Warehouse to Customers: An Event about Supply Chain & E-commerce” την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00. 

Read more...

Θα βαθμολογούσατε εσείς ποτέ με «10» μία ταινία που διαρκεί 857 ώρες; Όσο καλή και αν είναι…

 

Και όμως η ταινία αυτή υπάρχει, μας έρχεται από την Σουηδία και κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια.

 

 Το Logistics των Έρικα Μάγκνουσον και Ντάνιελ Άντερσον έχει διάρκεια 51.420 λεπτών, δηλαδή διαρκεί 35 ημέρες και 17 ώρες!

Read more...

 

Μέσα στα επόμενα χρόνια, η συμβολή του κλάδου των logistics στο εθνικό ΑΕΠ αναμένεται να φτάσει το 12%. Με βάση τα μέχρι πρότινος στοιχεία, η συνεισφορά των logistics στο ΑΕΠ της χώρας ανέρχεται στο 9,5% και στην ΑΠΑ (Ακαθάριστη Προστιθέμενη Αξία) στα 11 δισ. ευρώ 

Read more...

 

Ελληνική Εταιρεία Logistics ανακοινώνει τα αποτελέσματα της 5ης Πανελλήνιας Έρευνας για τον τομέα της Εφοδιαστικής αλυσίδας με τίτλο: «Αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και των μελλοντικών τάσεων στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Ελλάδα». 

Read more...

 

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18.00 έως 19.30, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και ο δήμος Κατερίνης, διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα μέσω του συνδέσμου:  https://zoom.us/s/93362104705 

Read more...

 

Εκτός από τον τουριστικό κλάδο, που λόγω των υψηλών προσδοκιών συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των επενδυτών, δύο ακόμη επιχειρηματικές δραστηριότητες επανακάμπτουν, τουλάχιστον, επενδυτικά. Τα τρόφιμα και τα logistics

Read more...

 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860