Eπενδύσεις της τάξης των €60 εκατ. περίπου, έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου τον τελευταίο μήνα και αφορούν στον κλάδο των logistics. Από αυτές τις επενδύσεις, αρκετές πραγματοποιούνται από εταιρείες του F&B τομέα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιες αφορούν σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Read more...

 

Το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας στην Κατερίνη, ένα τμήμα με ιδιαίτερη εκπαιδευτική εξωστρέφεια, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Read more...

Σε συμφωνία για την εξαγορά ποσοστού 5,8% στην εταιρεία logistics Cofco Fortune, έναντι 814 εκατ. δολ., προχωρά ο κινεζικός ναυτιλιακός γίγαντας Cosco Shipping Holdings. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η μητρική Cofco θα διατηρήσει το 69,8% στη θυγατρική της, από το 89,7% προηγουμένως. 

Read more...

Μαγνήτης επενδύσεων αναμένεται να παραμείνει ο τομέας των ακινήτων αποθήκευσης και διανομής (logistics) και κατά τη φετινή χρονιά.

Read more...

Εμπορευματικός πόλος διεθνούς εμβέλειας διεκδικεί με αξιώσεις να γίνει η Θεσσαλονίκη καθώς μπαίνουν τα θεμέλια για να δημιουργηθεί κέντρο Logistics στην πόλη με το πρώην στρατόπεδου Γκόνου να παίρνει το πράσινο φως, μετά από χρόνια ακινησίας.Αν γίνει πράξη το μεγαλεπήβολο εγχείρημα που φιλοδοξεί να βάλει για τα καλά τη Βόρεια Ελλάδα στον μεταφορικό χάρτη.

Read more...

H ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα δίνει ραντεβού με προμηθευτές, λύσεις και πελάτες τον ερχόμενο Νοέμβριο, μεταξύ 12-14, στο Metropolitan Expo για την έκθεση MDF Expo, με ένα παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα αφορούν ζητήματα που απασχολούν τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα τροφίμων και τα food logistics.

Read more...

Σε μια περίοδο έντονων ανακατατάξεων στο «κάδρο» των διεθνών εφοδιαστικών αλυσίδων, με συνεχή disruptions στις διαδικασίες παραγωγής, στους όγκους παραγγελιών, στον τρόπο διαμεταφοράς των φορτίων, αλλά και στις ενεργειακές ανάγκες, ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας έρχεται αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις και βγαίνει νικητής!

Read more...

Η εταιρεία απέκτησε, μέσω της θυγατρικής της «ΑΠΕΛΛΟΥ ESTATE M.Α.Ε.», γηπεδικές εκτάσεις συνολικής επιφάνειας 355,6 στρεμμάτων, στο 15ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Read more...

Οι προοπτικές ανάπτυξης των ελληνικών logistics και εμπορευματικών μεταφορών και συνεπακόλουθα οι παθογένειες τους αναδείχτηκαν κατά τις εργασίες του 24ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) 

Read more...

 

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Πρόταση στον Υφυπουργό Παιδείας, κ. Άγγελο Συρίγο, για ίδρυση προπτυχιακού ξενόγλωσσου τμήματος στο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας«Στο εξαιρετικό και διαρκώς αναπτυσσόμενο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics), που έχει επιτύχει μια μοναδική διασύνδεση με την αγορά εργασίας, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους φοιτητές του τμήματος, για την τοπική κοινωνία και οικονομία της Κατερίνης, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, η δημιουργία ενός προπτυχιακού ξενόγλωσσου τμήματος».

Read more...

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860