Προνομιακοί τομείς για τη συνεργασία Ελλάδας-Γερμανίας, σύμφωνα με τον κ. Κελέμη και με τον διευθυντή του παραρτήματος Βορείου Ελλάδος του Επιμελητηρίου Ματίας Χόφμαν, είναι η πράσινη ενέργεια, τα logistics, η καινοτομία και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των γερμανικών εταιρειών για τις ελληνικές startups. 

Read more...

 

Διπλασιάζει τις αποθήκες της στο εμπορευματικό κέντρο και ενισχύει το τροχαίο υλικό για σιδηροδρομική μεταφορά. Από τη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια

Read more...

 

Μια από τις ιστορικότερες ελληνικές επιχειρήσεις στον τομέα της οργάνωσης και του εξοπλισμού αποθηκευτικών χώρων, είναι η εταιρεία VOYATZOGLOU SYSTEMS SA, με τεράστια εμπειρία στη διαμόρφωση χώρων αποθήκης, στην καθημερινή λειτουργία τους, αλλά και στις tailor made λύσεις για κάθε πελάτη ξεχωριστά. 

Read more...

 

Την επέκταση των αποθηκευτικών της χώρων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης δρομολογεί η Rail Cargo Logistics Goldair. Επενδύσεις 20 εκατ. ευρώ έως το 2023.

Read more...

 

Το νέο κέντρο διαλογής δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας 20.000 αποστολών την ώρα και θα στεγάσει τα κεντρικά γραφεία της ACS. Σενάρια για μεταβίβαση του ακινήτου στη συγγενική εταιρεία Briq Properties.Πρόκειται για το πλέον σύγχρονο κτίριο logistics, επιφάνειας 30.000 τ.μ.

Read more...

 

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τους Δείκτες Κύκλου Εργασιών στον τομέα των Μεταφορών για το γ΄ τρίμηνο του 2019.

Όπως προκύπτει, αύξηση σημείωσαν οι χερσαίες μεταφορές και μεταφορές μέσω αγωγών και η αποθήκευση και στις υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες.

Αντίθετα, πτώση οι αεροπορικές και πλωτές μεταφορές.

Read more...

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος που εδρεύει στην Κατερίνη επισκέφθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος. 

Read more...

 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860