Με 300 εκθέτες από 8 χώρες ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως 2 Οκτωβρίου η 9 η Διεθνής Έκθεση για Εφοδιαστική Αλυσίδα – Logistics & Επαγγελματικά Οχήματα στο Metropolitan Expo στα Σπάτα.

Read more...

Ιδιαιτέρως δυναμικά κινείται και εφέτος η διοργάνωση των πολύ-συνεδρίων LOGI.C events που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo». Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν 12 διαφορετικά LOGI.C events, σε 2 παράλληλες συνεδριακές αίθουσες, με ένα πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί το SC&L magazine και για το οποίο έχουν συνεργαστεί πάνω από 15 συλλογικοί φορείς και σύμβουλοι επιχειρήσεων.

Read more...

Ο τομέας των Logistics (Μεταφορά και Αποθήκευση) κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση εγγραφών νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Read more...

Μάρκετινγκ και logistics βρίσκονται σήμερα στην ψηφιακή εποχή όλο και πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν πριν από μερικά χρόνια. Γι’ αυτόν τον λόγο το καινοτόμο μάρκετινγκ χρειάζεται πρωτίστως καινοτόμα logistics, κάτι που σημαίνει δηλαδή ότι οι ενέργειες μάρκετινγκ όχι μόνο «φλερτάρουν» τα logistics, αλλά και τα «παντρεύονται»

Read more...

Σύμφωνα με μελέτη της Geoaxis, o κλάδος των Logistics και η συνολική διαμετακομιστική βιομηχανία έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης και ανάπτυξης στη χώρα μας.

Read more...

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Ελλάδα θα δώσει το παρόν στη Διεθνή Έκθεση για logistics, μεταφορές, IT και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, στο Μόναχο.

Read more...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 01/05/2023 ΣΤΟ 44:06, ΤΗ ΜΝΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Read more...

Μεγάλη άνοδος των logistics στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας (έτος 2023) αναρριχήθηκε στην 19η θέση παγκοσμίως στον δείκτη Logistics Performance Index.

Read more...

Όπως επισημαίνουν ειδικοί, οι απόφοιτοι συγκεκριμένων κλάδων μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερα και γρηγορότερα εισιτήριο για τον εργασιακό χώρο.

Read more...

Δελτίο Τύπου
Παρουσιάστηκε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ το Μουσείο LOGIC Επιστήμης και Τεχνολογίας του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας που εδρεύει στην πόλη της Κατερίνης .

Read more...

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860