Με γρήγορους ρυθμούς, η Ελλάδα αποκτά πράγματι, όπως συχνά αναφέρεται, έναν κομβικό γεωοικονομικό ρόλο. Αυτό προκύπτει όχι μόνον από το γεγονός ότι ο Πειραιάς έχει ανέβει στην πρώτη θέση της Μεσογείου σε όρους διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων, αλλά και από το ότι σταδιακά αναπτύσσεται μία ευρεία περιφερειακή οικονομία εφοδιαστικής αλυσίδας.

Read more...

Τα 200.000 τ.μ υπολογίζεται να φτάσουν οι στεγασμένοι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας SARMED το επόμενο 18μηνο στον Ασπρόπυργο, υλοποιώντας ένα επενδυτικό πρόγραμμα συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Read more...

Πώς το σοκ της πανδημίας της COVID-19 δείχνει τον δρόμο σε κράτος και ιδιώτες για την ανάγκη υποδομών οργάνωσης της διακίνησης των προϊόντων τους

Read more...

Επενδύσεις άνω των 60 εκατ. ευρώ πραγματοποίησαν τις προηγούμενες εβδομάδες εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα, για την απόκτηση ή την ανάπτυξη ακινήτων logistics.

Read more...

Την ακύρωση της Διεθνούς Έκθεσης air cargo forum Miami & transport logistics Americas για το 2020 και τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2022, ανακοίνωσαν η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Φορτίων (TIACA) και ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου

Read more...

Το 60% των συμμετεχόντων στην πρόσφατη έρευνα «Next-Generation Wireless in Logistics» της DHL, θεωρούν ανεπαρκείς τις δυνατότητες παρακολούθησης της εφοδιαστικής αλυσίδας που τους προσδίδουν οι υφιστάμενες τεχνολογίες.

Read more...

Να αναβαθμίσει συνολικά το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα φιλοδοξεί το Public, μέσα από σειρά σημαντικών επενδύσεων σε logistics, τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό συνολικού ύψους 26 εκατ. ευρώ που στοχεύουν στην ενίσχυση των υποδομών του.

Read more...

Στο 2ωρο Cyber Conference θα συμμετέχουν, για πρώτη φορά, όλοι οι φορείς του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και εταιρείες του κλάδου (εμπορικές και Logistics) που έχουν να επιδείξουν καλές πρακτικές συνεργατικότητας.

Read more...

 

Σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου (14.00 – 16.00), το ακροατήριο από την ελληνική επικράτεια, την Κύπρο και άλλες χώρες από το εξωτερικό, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις τοποθετήσεις έμπειρων vendors και users στο web conference με τίτλο LOGISTICS TECHNOLOGY DAY

Read more...

Ο κλάδος των logistics τροφίμων, που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων, παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για να μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των super markets

Read more...

 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860