Κατασκευαστικές εταιρείες - Εταιρείες βιομηχανικού εξοπλισμού

Κατασκευαστικές εταιρείες - Εταιρείες βιομηχανικού εξοπλισμού (3)

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962 ως ΟΕ, και έγινε Α.Ε. το 1977. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής βιομηχανικού εξοπλισμού και έχει σήμερα εξελιχθεί σε μια από τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στο κλάδο μηχανημάτων καθαρισμού, απολύμανσης και ανακύκλωσης υλικών, με μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για την Βιομηχανία, την Παραγωγή, την Αποθήκευση, την Διανομή, την Ναυτιλία, τα Ξενοδοχεία, τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Κοινότητες.

Η Εταιρεία και το Περιβάλλον
Στον τομέα του περιβάλλοντος, η ΝΣΚ δραστηριοποιείται από το 1985, με εξειδικευμένα προϊόντα στην διαδικασία της ανακύκλωσης συμβάλλοντας στην καλύτερη επίλυση των προβλημάτων καθαρισμού και διαχείρισης στερεών απορριμμάτων καθώς και υγρών αποβλήτων που αντιμετωπίζουν οι Βιομηχανίες με : Πρέσες συμπίεσης στερεών απορριμμάτων & υλικών συσκευασίας όπως χαρτί, χαρτοκιβώτια, πλαστικά, φιάλες Pet, κουτάκια αλουμινίου, PC κλπ., καθώς και ευέλικτα και απολύτως αποτελεσματικά, Συστήματα επεξεργασίας υγρών βιομηχανικών αποβλήτων. Kαθώς επίσης και συστήματα εξοικονόμησης νερού.

Μάρκετινγκ & Πωλήσεις - Εξυπηρέτηση Πελατών & Service
Τα τμήματα Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης πελατών και η κάθετη μονάδα Service της εταιρείας στην Ν. Χαλκηδόνα στην Αθήνα στελεχώνεται από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό στην Ελλάδα και το εξωτερικό και με διαρκή επιμόρφωση διατηρεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Στόχος και Πολιτική της Εταιρείας
Ο διαρκής στόχος της εταιρείας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της με τρόπο που να βοηθά στην καλύτερη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Το εκτενές πελατολόγιο της εταιρείας σε όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς, αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της, την ισχυρή, αξιόπιστη και πολύχρονη παρουσία της στη χώρα μας.

Η AR-CON Hellas ιδρύθηκε το 1991 με έδρα την Θεσσαλονίκη  από τους  Χ. Κων/νίδη - Ξ. Κων/νίδη και Μ. Βασιλειάδου, εστιάζοντας στον τομέα εξοπλισμού βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων εξοπλισμού αλλά και υπηρεσιών.

Από τότε και μέχρι σήμερα λειτουργεί αδιάκοπα με στόχους  την αφοσίωση στην πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της και την παρακολούθηση - προσαρμογή στις ανάγκες της συνεχόμενα εξελισσόμενης  αγοράς.

Από τα πρώτα μας βήματα επιδιώξαμε και επιδιώκουμε στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, με πολλούς από αυτούς σε αποκλειστικότητα,  όπως η SIDAC METALSISTEM , PLASTIMARK, CADDIE, ITAB, SITOUR, TENNANT κλπ.

Στην πορεία οι ανάγκες της αγοράς και των πελατών, μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε τμήματα  παραγωγής τόσο στο ξύλο όσο και στο μέταλλο.

Η οργάνωση της παραγωγής μας στηρίζεται σε ευέλικτες γραμμές παραγωγής, πλήρους αυτοματισμού και εξελιγμένης τεχνολογίας.

Τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας - μοντέρνας σχεδίασης αλλά και άψογης λειτουργικότητας.

Η πολυπλοκότητα των εξειδικευμένων αναγκών, μας οδηγεί στην συνεχή εξέλιξη της υποδομής μας. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε πάντα σε θέση να δίνουμε στους πελάτες μας τις ποιο έξυπνες αλλά και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα τους.

Η ταχύτητα παραγωγής καθώς και το ελεγχόμενο κόστος τους αποτέλεσαν και αποτελούν για την   AR-CON Hellas ορισμένους από τους κεντρικούς στόχους της. Έτσι καταφέραμε να αποκτήσει η εταιρεία μας μεγάλη ευελιξία και ικανοποιητικά χρονοδιαγράμματα παραδόσεων.

Δώσαμε μεγάλο βάρος στη γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων αλλά και  των συνεργείων τοποθέτησης δημιουργώντας έναν ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων τα οποία ανανεώνονται συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίσαμε ταυτόχρονα ακρίβεια - πιστότητα χρόνου στις παραδόσεις μας και ασφάλεια των εργαζομένων μας.

Η AR-CON Ηellas στεγάζει τα κεντρικά της γραφεία, την παραγωγή και τις αποθήκες της σε ιδιόκτητoυς χώρους  πλέον των 8.000 τμ στην Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσ/νίκης.

Στην Αθήνα λειτουργεί το υποκατάστημα της στην οδό Λεωφ. Κων. Καραμανλή 150 Μενίδι.

Στις εγκαταστάσεις μας τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην  Αθήνα λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένες εκθέσεις για όλων των ειδών εξοπλισμού που διαθέτουμε καθώς και πλήθος ειδικών κατασκευών δίνοντας ιδέες - λύσεις  στους επαγγελματίες κάθε χώρου.

Παράλληλα ένας πλήρως ενημερωμένος συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει σχετικά με τις απεριόριστες δυνατότητες που έχετε και έχουμε για τον επαγγελματικό ή βιομηχανικό σας χώρο.

AR-CONHELLAS

Η τεχνολογία του αύριο που εφαρμόζεται σήμερα

Η Ν. ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1981. Ειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων για βιομηχανική ή και αποθηκευτική χρήση.
Προσφέρει στους πελάτες της κτίρια υψηλών προδιαγραφών, έτοιμα για πλήρη χρήση από την πρώτη ημέρα παράδοσης. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής καθώς και η σύντομη και έγκαιρη παράδοση των κτιρίων στους χρήστες αποτελούν κυρίαρχο στόχο της εταιρείας μας.

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860