Εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπερεσιών - Πληροφοριακών Συστημάτων - Συστημάτων Εντοπισμού

Εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπερεσιών - Πληροφοριακών Συστημάτων - Συστημάτων Εντοπισμού (8)

Η εταιρία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Με συνεχή προσπάθεια για παροχή Υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, η εταιρία μας καθιερώθηκε μεταξύ των κορυφαίων στο χώρο των Συμβούλων Επιχειρήσεων.

HMSGιδρύθηκε το 1992, με έδρα την Αθήνα, και η κύρια δραστηριότητά της είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσίες σχεδιασμού ανάπτυξης και ολοκλήρωσης πληροφοριακών συστημάτων. Η εταιρεία MSGεισήγαγε στην ελληνική αγορά τα συστήματα MaterialRequirementsPlanning (MRP) δεύτερης γενιάς και ήταν η πρώτη που υλοποίησε εγκαταστάσεις συστημάτων BusinessPlanningControlSystemστην Ελλάδα. Με εμπειρία πάνω από 30 έτη στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών οργάνωσης

Παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας

Η PLANNING ως εταιρεία μελετών και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς Ελληνικές και Πολυεθνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις, καθώς και Οργανισμούς και Υπηρεσίες του Δημοσίου τομέα, στοχεύει πάντοτε στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στη συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των πελατών τόσο κατά την εκπόνηση ενός έργου όσο και κατά την μετέπειτα υλοποίηση του.
 
Στα πλαίσια των στόχων της, η PLANNING διαθέτει την δυνατότητα άντλησης βέλτιστων πρακτικών, τεχνογνωσίας και πληροφοριών από σχετική εμπειρία πολυεθνικών εταιριών προβαίνοντας σε συνεργασίες με οίκους διεθνούς αναγνώρισης και συμπληρώνοντας την ομάδα ειδικών που διαθέτει.
 
Στον τομέα Σύνθετων Έργων Συμβουλευτικής η PLANNING έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την A.T. Kearney S.p.A.  ενός εκ των κορυφαίων  οίκων συμβουλευτικής στον κόσμο.

H εταιρεία Maky Solutions ειδικεύεται σε συστήματα εντοπισμού, παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων (φορτηγά, ΙΧ, μοτοσικλέτες κτλ) και σκαφών, όπως επίσης και σε συστήματαεντοπισμού και παρακολούθησης ατόμων που χρήζουν ιδιαίτερη φροντίδα, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες GPS και GPRS. Χρησιμοποιώντας πάντοτε προϊόντα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την άρτια τεχνική και επιστημονική κατάρτιση των στελεχών μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε άμεσα και εγγυημένα

Η SiEBEN διαθέτει στελέχη με άρτια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του e-business και με συνεχή εκπαίδευση πάνω στις σύγχρονες τεχνολογίες και επιχειρηματικές πρακτικές, τα οποία είναι σε θέση να παρέχουν τη συμβουλευτική τους υποστήριξη σε κάθε βήμα σας στο χώρο του e-business. Συγκεκριμένα σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στα ακόλουθα θέματα:

Σχεδιασμός της μηχανοργάνωσης της επιχείρησής σας
Ολοκλήρωση εφαρμογών με τις επιχειρησιακές σας διαδικασίες
Υποστήριξη οutsourced IT management
Πολιτική προσέγγισης e-customers 
Εκπαίδευση σε θέματα e-Business
Συστήματα Knowledge management
Μελέτη και επιλογή πληροφοριακού συστήματος
Επίλυση τεχνικών προβλημάτων
Custom λύσεις ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας

Η ΙΝFOTRIP A.E. ιδρύθηκε με στόχο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών περιεχομένου και λύσεων Ευφυών Μεταφορών (Intelligent Transportation Systems) και Τηλεματικής.

Η εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει υποκατάστημα στην Αθήνα.

Η INFOTRIP, αξιοποιώντας την υψηλή εξειδίκευση και τη μακρόχρονη εμπειρία του στελεχιακού της δυναμικού και των στρατηγικών της συνεργατών, έχει αναπτύξει και προσφέρει στους πελάτες της μεγάλο εύρος υπηρεσιών περιεχομένου για την κυκλοφορία και τις μεταφορές, ενώ παράλληλα, εκπροσωπώντας μεγάλους Οίκους του εξωτερικού, προσφέρει εύρος προϊόντων ευφυών μεταφορών που συνθέτουν ολοκληρωμένα έργα-λύσεις για κάθε απαιτητική αγορά.

Η εταιρεία διαθέτει ISO 9001 από τις 02.10.2006.

Η εταιρεία Robovisionδραστηριοποιείται στη μελέτη και εφαρμογή συστημάτων οπτικού ελέγχου προϊόντων και στην εφαρμογή συστημάτων ελέγχου γραμμωτού κώδικα (Barcode) στη  βιομηχανική παραγωγή.

Τα συστήματα οπτικού ελέγχου έχουν σαν στόχο τον 100% έλεγχο χαρακτηριστικών των προϊόντων πάνω στη γραμμή παραγωγής γρήγορα και αξιόπιστα ακόμη και σε μεγάλες ταχύτητες. 

Cognex is the Global Leader !!! Robovision is your Local Expert !!!

Οι εφαρμογές διακρίνονται σε:
1.  Οδήγηση βραχίονα για τοποθέτηση, συναρμολόγηση και συσκευασία.
2.  Ανίχνευση σφαλμάτων στο προϊόν.
3.  Μέτρηση χαρακτηριστικών του προϊόντος.
4.  Ανάγνωση πληροφοριών πάνω στο προϊόν.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ;
► ...σας προσφέρουμε λύσεις για τα προβλήματα στην παραγωγική σας διαδικασία.

► ...για την μακροχρόνια εμπειρία και την κατανόηση των διαδικασιών, που οδηγούν σε προτάσεις  εξελιγμένων εφαρμογών για τις δικές σας ανάγκες.

► ...για την άμεση και στενή συνεργασία κατά την διάρκεια του κάθε Project που υλοποιούμε.

► ...επειδή βρισκόμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση και εγκατάσταση.

Η Robovision προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:

  • - Συστήματα οπτικού ελέγχου και μέτρησης χαρακτηριστικών των προϊόντων από την DVT & Cognex
  • - BarcodeScanner των οίκων Datalogic, PSC, Symbol, Cipherlab, Metrologic κ.α.
  • - Θερμικούς εκτυπωτές των οίκων Zebra, Datamax και Carl Valentin
  • - Ετικέτες και αναλώσιμα για θερμικούς εκτυπωτές
  • - Συστήματα στήριξης από την Inocon

Από το 1985, η ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ εξειδικεύεται στους εξής τομείς:

  • Συστήματα εκτύπωσης μεταβλητών πληροφοριών (ημ.λήξης, αριθμοί παρτίδας, κ.ά.) σε ατομικές και ομαδικές συσκευασίες (κιβώτια, παλέτες, κ.ά.)
  • Αναλώσιμα θερμικών εκτυπωτών (ετικέτες & μελανοταινίες)
  • Συστήματα βιομηχανικής ζύγισης, εκτύπωσης και επικόλλησης ετικετών
  • Ετικετέζες για αυτόματη επικόλληση ετικετών
  • Συστήματα δυναμικού ελέγχου βάρους
  • Συστήματα ογκομέτρησης συσκευασιών
  • Σύστημα ιχνηλασιμότητας
  • Διακριβώσεις βιομηχανικών ζυγών

Έχουμε περισσότερες από 15.000 επιτυχημένες εφαρμογές σε περισσότερους από 4.000 πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας και της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους στον τομέα τους Oίκους (Domino, Herma, Zebra, Mettler Toledo, Garvens, κ.ά.).

Διαθέτουμε σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, με το 12% του ετήσιου τζίρου να προέρχεται από τις εξαγωγές.

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην Tεχνική Yποστήριξη των πελατών μας, με 45 έμπειρους τεχνικούς και 7 κέντρα τεχνικής υποστήριξης (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Κύπρος).

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001/2000 για το σύνολο των δραστηριοτήτων της.

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860