Εταιρείες παροχής υπερεσιών Logistics

Εταιρείες παροχής υπερεσιών Logistics (24)

Ο Όμιλος Storact.

Ένας όμιλος επιχειρήσεων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο τη μελέτη, εμπορία και εγκατάσταση συστημάτων αποθήκευσης και εξοπλισμού καταστημάτων. Ο ιδρυτής του, Δημήτρης Δημητριάδης, ξεκινώντας το 1976 ως πωλητής ραφιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συνεχίζοντας με αδιάλειπτη συνέπεια ανέπτυξε σήμερα το σημαντικότερο εμπορικό δίκτυο διανομής και εγκατάστασης συστημάτων αποθήκευσης στη Βαλκανική. Στηρίζεται στην αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Mecalux, μιας από τις μεγαλύτερες- εταιρίες συστημάτων αποθήκευσης στον κόσμο και παράλληλα στην αποκλειστική αντιπροσώπευση της Ιταλικής ZAF για την εξυπηρέτηση των αναγκών των καταστημάτων.

Tα σημεία που τον διακρίνουν από αντίστοιχες επιχειρήσεις είναι:

. Η πολύχρονη εμπειρία, η παρακολούθηση των παγκοσμίων εξελίξεων και η υιοθέτηση των αυστηρότερων κανονισμών (FEM).

. Η ουσιαστική τεχνογνωσία που οδηγεί άμεσα στην διατύπωση των πιο οικονομοτεχνικών προτάσεων.

. Η οργάνωση και στελέχωση που γίνεται αντιληπτή στα προηγμένα συστήματα CAD και στα μόνιμα ειδικευμένα συνεργεία εγκατάστασης.

. Η άμεση, στις περισσότερες περιπτώσεις, δυνατότητα κάλυψης και η πραγματική δυνατότητα AFTER SALES αφού οι επιχειρήσεις του είναι και οι μόνες με σημαντικά stock.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές του 2008, από τον κ. Frank Giljohann ο οποίος τα τελευταία 30 χρόνια κατείχε Διευθυντικές θέσεις  σε εταιρείες του χώρου Μεταφορών και Logistics στην Ελλάδα.
Με την πολύχρονη εμπειρία  των στελεχών μας, καθώς επίσης με το ήθος και τις δυνατότητες που διέπουν τους συνεργάτες μας, είμαστε σε θέση να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Η MED FRIGO είναι μια ιδιαίτερα ευέλικτη και δυναμική εταιρεία η οποία συστάθηκε με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην Διεθνή και Εθνική Μεταφορά με ψύξη καθώς και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Logistics. Από το 1991 η MED FRIGO έχοντας σαν πελάτες τις περισσότερες εγχώριες εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία που αναπτύσσει δραστηριότητα στην μεταφορά φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων θαλάσσης, από την Ελλάδα στην Ευρώπη και αντίστροφα.
Με πιστοποιημένα και τεκμηριωμένα συστήματα ποιότητας ISO 9001 και ασφάλειας τροφίμων HACCP, η εταιρεία τηρεί όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νοητό και πραγματικό μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας και οι οποίες αφορούν τους κανόνες Ψυκτικής Αλυσίδας καθώς και τους κανόνες Υγιεινής.


Η MED FRIGO με κεντρική έδρα την Πάτρα - το κύριο λιμάνι που συνδέει την Ελλάδα με την Ιταλία και όλη την υπόλοιπη Ευρώπη - και με αποθήκη στον Ασπρόπυργο Αττικής διακινεί κατά μέσο όρο 250 έως 300 φορτηγά ψυγεία το μήνα, διανέμοντας προϊόντα θαλάσσης (φρέσκα & κατεψυγμένα) σε περισσότερα από 200 σημεία παράδοσης στην Ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία) με προγραμματισμένες αναχωρήσεις 365 ημέρες το χρόνο.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην διανομή σε συνδυασμό με τους βασικούς μας στόχους που είναι ο εκσυγχρονισμός και η συνέπεια αποτελούν εγγύηση για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μεταφορών και logistics. Η εταιρεία μας με το προσωπικό της, την εμπειρία της, την υλικοτεχνική της υποδομή και με φιλοσοφία χτισμένη σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της, μπορεί να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες, δίνοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στα μέτρα και στις ανάγκες του πελάτη.


ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΟΙΚΟΠΕΔΑ

 Η συνολική έκταση των ιδιόκτητων οικοπέδων ανέρχεται σε 15.000 τμ. περιφραγμένη και ασφαλτοστρωμένη.

ΚΤΙΡΙΑ

 Αποθηκευτικοί χώροι 5000 τμ.
 Είκοσι (20) στεγασμένες ράμπες φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων.
 Γραφεία διοίκησης 600 τμ.
 Χώροι εξυπηρέτησης οδηγών, αποδυτήρια, WC, βοηθητικοί χώροι προσωπικού, μηχανοστάσια.
 Χώροι σίτισης προσωπικού και οδηγών.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 Φύλαξη όλων των χώρων σε 24ωρη βάση από φύλακα.
 Ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού.
 Κάμερες για κάλυψη του εσωτερικού των αποθηκών των κτιρίων και των εξωτερικών χώρων.
 Πλήρες σύστημα ενεργητικής πυροπροστασίας.

Η εταιρεία ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής εδώ και 30 χρόνια, κατασκευάζοντας μεγάλα έργα στο χώρο των μεταλλικών κτιρίων. Συνεχίζοντας τη δραστηριότητα της εισέρχεται συγχρόνως και στην εμπορία συστημάτων αποθήκευσης φθάνοντας σταδιακά και στην κατασκευή τους.


  Δημιουργεί τις πρώτες της συνεργασίες στο χώρο,με μεγάλες εταιρείες αξιοποιώντας τις ήδη υπάρχουσες από τον χώρο των μεταλλικών κατασκευών. Το 2000 μετονομάζεται σε INTERSTORAGE διαθέτοντας πλέον ένα μεγάλο πελατολόγιο με συνεργασίες και εκτός Ελλάδος έχοντας την δυνατότητα παραγωγής όλων των προιόντων της.


  Η επιχείρηση εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή Νεοχωρούδας- Θεσσαλονίκης.


  Η εταιρεία INTERSTORAGE με την τεράστια εμπειρία - τεχνογνωσία που διαθέτει εξυπηρετεί ένα πολύ μεγάλο φάσμα πελατών με υψηλές απαιτήσεις.


  Εξασφαλίζει σήμερα,πρωτοποριακές λύσεις για τη διακίνηση και αποθήκευση των προιόντων σας παρέχοντας:

  • Ασφάλεια για τα εμπορεύματα και την επιχείρηση
  • Δωρεάν μελέτη του χώρου (παρουσίαση προτεινόμενης λύσης μέσω σχεδίου)
  • Μεταφορά με δικά της μέσα μεταφοράς και τοποθέτηση ραφιών
  • Μεταγοριστική υποστήριξη των πελατών.

H Θ.Δημητρουλάκος Α.Β.Ε.Ε ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Δημητρουλάκο το 1996 μετά από λειτουργία ως προσωπική επιχείρηση από το 1981. Ο ιδρυτής και πρόεδρος Θεόδωρος Δημητρουλάκος εμπλέκετε στην κατασκευή αποθηκευτικών συστημάτων από το 1967 με συνεχή γνώση και  εκπαίδευση στον τομέα της αποθήκευσης και του εξοπλισμού καταστημάτων.

Η Θ.Δημητρουλάκος Α.Β.Ε.Ε παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όσον αφορά τις αποθήκες αποθεματοποίησης και του εξοπλισμού καταστημάτων, και εξειδικεύετε στα παρακάτω συστήματα

  • Διάτρητα γωνιακά ελάσματα και ράφια T.Dexion
  • Ράφια για Super Market και εμπορικά καταστήματα
  • Ράφια ημιβαρεώς τύπου (Midi Rack), αρθρωτό σύστημα με αντοχές έως 850kg ανά επίπεδο
  • Ράφια βαρεώς τύπου (Heavy Rack), αρθρωτό σύστημα για την αποθήκευση παλετών με αντοχές 2200-4000kg ανά επίπεδο.
  • Ράφια βαρεώς τύπου (Drive In), για την αποθήκευση παλετών βασισμένο στις μεθόδους L.I.F.O και F.I.F.O
  • Ράφια αποθήκευσης μακρόστενων προϊόντων Cantilever με μεγάλο εύρος φόρτωσης κατάλληλο και για ξυλεμπορικά
  • Rigid, Ράφια ελαφρού βάρους χωρίς βίδες με αντοχές έως 150kg ανά ράφι. 
 

Η Θ.Δημητρουλάκος Α.Β.Ε.Ε. παράγει και εμπορεύεται επίσης μια μεγάλη γκάμα επιπλέον προϊόντων, τα οποία σε συνδυασμό με τις παραπάνω σειρές παραγωγής, δίνουν λύσεις σε κάθε περίπτωση έλλειψης χώρου ή ειδικής αποθήκευσης. Για παράδειγμα, μεταλλικά και πλαστικά κουτιά ταξινομήσεως με  χωρίσματα. Κάθε μια από τις παραπάνω σειρές είναι διαθέσιμες από τα καταστήματα μας στην Αθήνα στην Ιερά Οδό, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Σχηματάρι και σύντομα στη Θεσσαλονίκη και από 80 συνεργαζώμενα  καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Περίπου 25 χρονιά τώρα παράγουμε και κατασκευάζουμε συστήματα αποθήκευσης και δίνουμε λύσεις στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα. Η γνώση έρχεται από συνεχή εκπαίδευση σχετικά με τον τομέα του μεταλλικού ραφιού και όλες τις νέες στατικές μεθόδους που έρχονται στην επιφάνεια κάθε χρόνο. Αυτό μας κάνει άξιους για τον τίτλο που φέρουμε ως η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει το πρότυπο ISO 9001 για την ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΜΠΟΡΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα τρία τελευταία έτη (2004, 2005 και 2006) η Θ.Δημητρουλάκος Α.Β.Ε.Ε  κατατάσσετε  στις 100 πιο επικερδής εταιρείες στον τομέα της μεταποίησης μετάλλου  της ελληνικής αγορά με καθαρά κέρδη άνω των 700000 € και κύκλο εργασιών άνω των 4.000.000 € για το έτος 2006 .

Αρκετοί στόχοι μακροχρόνιοι και βραχυχρόνιοι τοποθετούνται από την διοικητικοί ομάδα της Θ.Δημητρουλάκος Α.Β.Ε.Ε
  • Η υποστήριξη των εξαγωγών στις Βαλκανικές και Αραβικές χώρες, μέσω εκθέσεων και συνεργασιών με είδη υπάρχοντα καταστήματα και εκπροσώπους
  • Η δημιουργία δυο νέων καταστημάτων στην περιοχή της Αττικής, και τρία καταστήματα επιπλέον σε τρία κομβικά σημεία της Ελλάδας.
  • Συνεργασία με μεγάλα εμπορικά καταστήματα τύπου Praktikerγια την διανομή συγκεκριμένου προϊόντος – Ράφια σε πακέτο.
  • Δημιουργία νέων σειρών προϊόντων περιλαμβανομένου κυλιόμενα ράφια για παλέτες με στόχο την μεγιστοποίηση εκμετάλλευσης του αποθηκευτικού χώρου
  • Να διατηρήσουμε τους 17500 πελάτες μας ευχαριστημένους και να αποκτήσουμε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς σε Ελλάδα, Βαλκανικές και Αραβικές χώρες

Η παραγωγή των ραφιών γίνετε από τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, μηχανήματα Laser, αυτόματα πολυκαμπτηκά , CNC διατρητικά και στράντζες είναι μερικά κομμάτια αυτού του εξοπλισμού. Με μια απλή ματιά στα παραγωγικά μας κέντρα καθένας μπορεί να καταλάβει ότι μέρα με την μέρα βρίσκουμε καινοτόμους τρόπους παραγωγής για να παράγουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή 

Η Θ.Δημητρουλάκος Α.Β.Ε.Ε  κατέχει δυο ιδιόκτητα κέντρα παραγωγής στο Σχηματάρι 60 χιλιόμετρα  από την Αθήνα, με συνολική έκταση 7500 τετραγωνικών μέτρων, στα οποία παράγονται όλες οι σειρές ραφιών με αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Σύντομα ένα τρίτο παραγωγικό κέντρο και δύο νέοι αποθηκευτικοί χώροι θα είναι έτοιμη για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Το μέλλον της εταιρείας έχει ανατεθεί στους Σωτήριο και Στέφανο Δημητρουλάκο που συνεχίζουν την αναπτυξιακή πορεία υπό την καθοδήγηση της εμπειρίας του Θεόδωρου με στόχο την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια αναγνώριση της εταιρείας και του Ελληνικού Επιχειρήν. 

Εξυπηρέτηση πωλητών

  • Ενημέρωση πωλητών για νέα υλικά
  • Ενημέρωση πωλητών για τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες
  • Καθοδήγησή τους ως προς τα υλικά, ανάλογα με το είδος της αγοράς στην οποία ανήκουν (πχ. K’As - Local)
  • Κατανομή υλικών ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε ομάδας ξεχωριστά
  • Ημερήσια ενημέρωση μια μέρα πριν για την εκτέλεση των παραγγελιών.
Αρμοδιότητες
  • Εξυπηρέτηση πωλητών
  • Παραλαβή υλικών Marketing - παγίων 
  • Αποστολή υλικών Marketing
  • Αποστολή παγίων
  • On line παρακολούθηση- δρομολόγηση παραγγελιών παγίων σε ημερήσια βάση
  • Ενημέρωση παγίων στο σύστημα SAP 
  • Διαχείριση αποθήκης
  • Συνεχής ενημέρωση αρμόδιων τμημάτων Marketing, πωλήσεων και CDE 
  • Μηνιαία απογραφή υλικών
  • Εβδομαδιαία αναφορά στους αρμόδιους προϊσταμένους

Παραλαβή υλικών παγίων

  • Φυσική παραλαβή και έλεγχος σύμφωνα με τα Δελτία Αποστολής – Παραλαβής
  • Ορισμός του status των παγίων που παραλαμβάνονται από την αγορά βάση ορισμένων κριτηρίων (π.χ ηλικία παγίου, ψυκτικό υγρό και άλλα)
  • Συστημική παραλαβή και έκδοση Δελτίων Ποσοτικής Παραλαβής 
  • Ενημέρωση συστήματος Aberon και Sap με το νεό απόθεμα ανά τύπο,barcode και status παγίων για τα πάγια και ανά υλικό για τα είδη Marketing
  • Αρχειοθέτηση
Αποστολές υλικών Marketing
  • Επεξεργασία παραγγελίας
  • Ενημέρωση τμήματος Marketing της εταιρίας
  • Ενημέρωση αρμόδιου πωλητή για ημέρα και ώρα εκτέλεσης παραγγελίας
  • Ναύλωση φορτηγού – δρομολόγηση παραγγελίας
  • Εκτέλεση παραγγελιών ανάλογα με το μέγεθος του φορτίου, τη περιοχή παραλαβής και ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών του πελάτη (πχ ωράριο λειτουργίας)
  • Ομαδοποίηση παραγγελιών με στόχο τη μείωση κόστους για την εταιρία λιγότερα δρομολόγια με μεγαλύτερα φορτία) για την ΑΡΠΑ(ναύλωση λιγότερων φορτηγών) και για τους οδηγούς (λιγότερα καύσιμα)
Αποστολή Παγίων
  • Συστημική σύνδεση παραγγελίας με συγκεκριμένο barcode παγίου 
  • Φόρτωση παγίων σε σειρά ανάλογα με την σειρά εκτέλεσης των παραγγελιών
  • Έκδοση Δελτίων Αποστολής ανά παραγγελία και ενημέρωση του Sap με το νέο απόθεμα.
  • Εφαρμογή μεθόδου FIFO
Online Παρακολούθηση - Δρομολογίων, Παραγγελιών
  • Παρακολούθηση παραγγελιών πωλήσεων ανά τακτά διαστήματα ημερησίως
  • Εκτύπωση παραγγελιών και κατανομή αυτών ανά περιοχή
  • Δρομολόγηση ανά περιοχή ή συνδυασμό περιοχών ανάλογα με τον όγκο παραγγελιών
  • Τηλεφωνική ενημέρωση των πωλητών για την εκτέλεση των παραγγελιών και καταγραφή ιδιαιτεροτήτων (π.χ. Ωράριο καταστήματος) για την αποφυγή ανεκτέλεστων παραγγελιών.
Διαχείριση Αποθήκης
  • Μέγιστη εκμετάλλευση χώρου αποθήκης
  • Τοποθέτηση παγίων ανά τύπο, brand και status(new, rfed etc)
  • Διαχωρισμός αποθήκης σε bin (ντάνα- θέση) και συστημική καταχώρηση ανα barcode παγίου
  • Τοποθέτηση υλικών ανάλογα με τη συχνότητα ανάλωσής τους
  • Εφαρμογή FIFO
  • Ευκολότερη και ταχύτερη διεκπεραίωση παραγγελιών
  • Ευκολότερη και ταχύτερη απογραφή υλικών
Ενημέρωση Αρμοδίων Τμημάτων
 
  • On line ενημέρωση αποθέματος – εκτέλεσης παραγγελίας του τμήματος παγίων
  • Συνεχής ενημέρωση τμήματος Marketing με e- mail.
  • Καλύτερη συνεργασία
  • Αποφυγή λανθασμένων ενεργειών
Μηνιαία απογραφή υλικών - παγίων
  • Μηνιαία απογραφή υλικών Marketing ανά υλικό με την παρουσία ανεξάρτητου εκπροσώπου της εταιρίας σας.
  • Μηνιαία απογραφή παγίων ανά τύπο, brand, status με την παρουσία ανεξάρτητου εκπροσώπου της εταιρίας σας.
  • Τριμηνιαία απογραφή παγίων ανά barcode μέσω HHT (scanning) με την παρουσία ανεξάρτητου εκπροσώπου της εταιρία σας.
 

Υπηρεσίες

Η εταιρία D.L.S A.E ( εταιρία εφοδιαστικής αλυσίδας ) δημιουργήθηκε το 2008. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Ρέθυμνο και η εταιρία μας έχει ενταχθεί σε επενδυτικό πρόγραμμα του αναπτυξιακού νόμου 3299 με τη συνολική επένδυση να φτάνει περίπου τα 1.800.000 €.
Η βάση δημιουργίας της D.L.S A.E στηρίχθηκε στην πετυχημένη πορεία της μεταφορικής που ανήκει στην οικογένεια Παπαδάκη με την επωνυμία «ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΜΕ ΕΠΕ»

MAKIOS LOGISTICS, THE WAY TO DO LOGISTICS

Η εταιρεία MAKIOS LOGISTICS βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στο κέντρο της Βόρειας Ελλάδας και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 85 ετών και έχει σήμερα στο χαρτοφυλάκιό της δύο αποθηκευτικά κέντρα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και έναν στόλο 250 οχημάτων σε όλα τα Βαλκάνια που διαχειρίζεται εμπορεύματα χύμα ή σε container, παλέτες, κιβώτια και τεμάχια. Η εταιρεία MAKIOS LOGISTICS μέσα από μια ανοδική πορεία αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες 3rd Party Logistics εταιρείες στην Ελλάδα και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα βασίζεται στο εύρος αλλά και στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Οι επενδύσεις σε υψηλής ποιότητας πάγια και σε σύγχρονες λύσεις IT εγγυούνται την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών. «Με απόλυτα πελατοκεντρική αντίληψη και στελέχη προσηλωμένα στην ποιότητα, φροντίζουμε καθημερινά να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες αιχμής».

Οι ραγδαίες εξελίξεις στους τομείς αποθήκευσης και μεταφοράς (υπηρεσιών 3pl) στα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνας-Θεσσαλονίκης δημιούργησαν ανάλογες ανάγκες και στα μεγάλα επαρχιακά κέντρα.
Έτσι οι μέτοχοι της Δ.ΚΑΣΑΠΗΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ  ίδρυσαν ένα πλήρες αυτοματοποιημένο κέντρο υπηρεσιών 3PL στην Οβρυά Πατρών.
Σε άριστη συνεργασία με τις DATUM ΕΠΕ, PROCOM που συνέβαλαν στην δημιουργία των εγκαταστάσεων  η προσδοκία μας είναι να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες αποθήκευσης και μεταφοράς στην Αχαΐα-Ηλεία-Κορινθία και Ελλάδα γενικότερα.

Με εκτίμηση
Ιωάννης Δ. Κασαπης
Διευθυντής

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ 
Να είμαστε ο ισχυρός συνδετικός κρίκος της εφοδιαστικής αλυσίδας ανάμεσα στους προμηθευτές και στους πελάτες τους.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Να προσθέτουμε αξία σε αποθέτες, προμηθευτές, πελάτες και εργαζόμενους δημιουργώντας συνεχώς ποιοτικές συνθήκες εργασίας και ασφαλείας.

Η πολυετής μας εμπειρία και η γνώση μας στις νέες τεχνολογίες στο χώρο των Logistics, μας οδηγεί στην δημιουργία μιας μοντέρνας και ευέλικτης εταιρείας στην Ελλάδα, η οποία έχει ως βασική της προτεραιότητα τον πελάτη και την προσαρμογή στις ανάγκες του.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένα συστήματα ασφαλείας, άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός και εξειδικευμένο προσωπικό καθορίζουν τη δυναμική μας. Αιχμή των υπηρεσιών μας είναι το Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης ABERON, το οποίο επιτρέπει την γρήγορη, ασφαλή, απόλυτα ελεγχόμενη και on line διαχείριση εμπορευμάτων.

Elements of Logistics Products of Logistics Clark REN Logistics

"... Σκοπός μας ήταν, και παραμένει, να αποτελούμε κορυφαία επιλογή για τους πελάτες μας ..."

Σελίδα 2 από 2

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860