Εταιρείες παροχής υπερεσιών Logistics

Εταιρείες παροχής υπερεσιών Logistics (24)

«Ίδρυση Κέντρου Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics – 3PL) με Εφαρμογή Αυτοματοποιημένων Συστημάτων Αποθήκευσης & Συλλογής Παραγγελιών» σχεδιάζει στην περιοχή Καλυφτάκη στην Κηφισιά η εταιρεία Seneka Logistics.

Read more...

Η Kuehne + Nagel International AG συμφώνησε να εξαγοράσει την Apex International Corp. σε μια συναλλαγή που εκτιμά τον μεταφορέα εμπορευμάτων σε περίπου 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

Read more...

Ο κλάδος των logistics τροφίμων, που αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων, παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για να μπορέσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των super markets

Read more...

 

Η εταιρεία Cargo Group Services ltd ιδρύθηκε το 1991 με αντικείμενο εργασιών το freight forwarding. Έκτοτε, μέσα από μία επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης, η εταιρεία μετατρέπεται σε όμιλο που αποτελείται από τις εταιρείες CARGO GROUP SERVICES LTD, CARGO GROUP ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΗ και CARGO GROUP LOGISTICS LTD, αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας.Read more...

Η Logika Ltd δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πραγματικής ποιότητας σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η λογική πίσω από τη Logika Ltd είναι η συνολική διαχείριση των εμπορευμάτων κάθε πελάτη με άξονα τις δικές του ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε εμπορεύματος, διευκολύνοντας τον ίδιο, ωφελώντας την επιχείρησή του, συντονίζοντας και οργανώνοντας τις επί μέρους εργασίες του έργου του με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και συνέπεια.

Η ομάδα της Logika Ltd αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει το χώρο και τις ανάγκες των πελατών της σφαιρικά, προσφέροντας λύσεις και εναλλακτικές σε κάθε κομμάτι διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, από την οργάνωση της παραλαβής των εμπορευμάτων από τις εγκαταστάσεις του προμηθευτή μέχρι και την παράδοση στην πόρτα του τελικού παραλήπτη.

Επιμένοντας στην πρωτοπορία και την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, οι άνθρωποι της Logika Ltd επενδύουν στη σχέση με τον πελάτη και ανταποκρίνονται σε κάθε νέα ανάγκη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία σε βάθος χρόνου.

Η Metron Logistics δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών 4th Party Logistics, παρέχοντας υπηρεσίες αποθήκευσης, ανασυσκευασίας, διαχείρισης αποθεμάτων, πανελλαδικής διανομής, διεθνών μεταφορών (παντός τύπου) και εκτελωνισμού, Supply Chain Management και ολοκλήρωση του δικτύου Logistics σε ένα ενιαίο σύνολο.

Γιατί με την Metron Logistics;

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης, μεταφοράς, διανομής και προστιθεμένης αξίας, μέσω του πανελλαδικού δικτύου διανομών της Metron Logistics, των εμπορευματικών κέντρων και των επιχειρήσεων-συνεργατών μας, καλύπτουν το σύνολο των αναγκών σε υπηρεσίες Logistics.

Η Metron Logistics στοχεύει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, που θα υπερκαλύπτουν τις προσδοκίες των πελατών μας. Μέσω των ολοκληρωμένων και ευέλικτων λύσεων που καλύπτουν τις μοναδικές, διαφορετικές ανάγκες των πελατών, η Metron Logistics μετατρέπει τις ανάγκες Logistics σε πραγματικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Ο ρόλος της Metron Logistics

Σε αντίθεση με την τάση μεταξύ των παραδοσιακών 3PL προς την επικέντρωση στα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους και στην αξιοποίηση των υποδομών τους, η Metron Logistics αναλαμβάνει ολόκληρη την λειτουργία της αλυσίδας εφοδιασμού.

Βάσει ενός συστήματος συνεχούς ενημέρωσης και επικοινωνίας που ενώνει όλους τους επιμέρους συνεργάτες/παρόχους υπηρεσιών Logistics, συντονίζει και ενσωματώνει τους συμμετέχοντες συνεργάτες και εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα με τον συνδυασμό ροών προϊόντων (goods flows) και των πόρων (resources) που τις διαχειρίζονται κατά μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού.

Το όραμά μας

Να αποτελούμε για τους πελάτες μας, έναν πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών Logistics, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις τους, στοχεύοντας στην μείωση του συνολικού κόστους της εφοδιαστικής τους αλυσίδας και αποτελώντας για αυτούς στρατηγικό πλεονέκτημα.

Πώς η φιλοσοφία της Metron Logistics διαφέρει από αυτήν των παραδοσιακών εταιριών 3rd Party Logistics;

  1. Οι παραδοσιακοί 3PL θεωρούν τον ευατό τους μόνο ανάδοχο της μεταφοράς των προϊόντων από το Α στο Β - ενώ η Metron Logistics ενεργεί ως ανάδοχος για ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών διαδικασιών logistics της εταιρείας.
  2. Οι παραδοσιακοί 3PL είναι εγγενώς περιορισμένοι από την άποψη της ευελιξίας και της ακτίνας δράσης τους, ενώ η Metron Logistics έχει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα επιλογών χάρη στη δυνατότητά της να χρησιμοποιήσει τους καλύτερους πόρους/συνεργάτες για οποιαδήποτε απαίτηση.
  3. Οι παραδοσιακοί 3PL εστιάζουν απαραιτήτως στην διατήρηση της απασχόλησης και της κερδοφορίας των υποδομών τους, ενώ η Metron Logistics είναι ελεύθερη να ενεργήσει εξ ολοκλήρου προς όφελος του πελάτη.
  4. Όσον αφορά το κόστος, οι παραδοσιακοί 3PL συνήθως ενδιαφέρονται για το κόστος των υπηρεσιών που τιμολογούν – η Metron Logistics ενδιαφέρεται για την πιθανή μείωση του κόστους του πελάτη κατά μήκος της ολόκληρης αλυσίδας εφοδιασμού.

Η Wardi Α.Ε. ιδρύθηκε το 2000 με στόχο να καλύψει το κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά, στον τομέα της αποθήκευσης και διανομής προϊόντων που απαιτούν ειδικό χειρισμό.

Με την πάροδο των χρόνων και την εξέλιξη της εταιρίας, η Wardi Α.Ε. πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές που οδήγησαν την εταιρία σε αναβάθμιση του επιπέδου του προσωπικού, των υπηρεσιών, των εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού και μηχανογραφικού εξοπλισμού.

Περονοφόρα Ανυψωτικά, Συστήματα Αποθήκευσης

Η Jungheinrich είναι σε θέση να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τα logistics της εταιρείας σας. Από ένα απλό παλετοφορόρο έως και ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα αποθήκευσης, η Jungheinrich αποτελεί το συνεργάτη εκείνο που θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και την πείρα ετών για να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες του αποθηκευτικού σας χώρου.

Ο κύριος στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τα logistics σε παράγοντα επιτυχίας για την επιχείρησή σας. Με ανυψωτικά μηχανήματα, συστήματα αποθήκευσης και παροχή υπηρεσιών, όλα από έναν προμηθευτή. Για να ξέρετε ότι μπορείτε να βασίζεστε στη Jungheinrich για την οργάνωση και τον εξοπλισμό της αποθήκης σας.

Pebro - Πετρόγιαννης Ο.Ε.

H Pebro - Πετρόγιαννης Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1972 στην μελέτη και κατασκευή αποθηκευτικών συστημάτων προσφέροντας λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις για τις ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες του κάθε αποθηκευτικού χώρου. Ως επίσημος αντιπρόσωπος του οίκου DEXION αλλά και άλλων καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού, η Pebro - Πετρόγιαννης Ο.Ε. προσφέρει με ποιότητα, συνέπεια και τεχνογνωσία ολοκληρωμένες λύσεις, από απλά ράφια έως τον σχεδιασμό συστημάτων για τους πιο πολύπλοκους αποθηκευτικούς χώρους.


Η εταιρία μας αναλαμβάνει:

 

  • Χωροταξική μελέτη & κατασκευή ειδικών λειτουργικών αποθηκευτικών λύσεων, με κύριο γνώμονα την μέγιστη εκμετάλλευση του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου

  • Αντισεισμική μελέτη
  • Συναρμολόγηση & εγκατάσταση


    H Pebro - Πετρόγιαννης Ο.Ε. διασφαλίζει & εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της:

  • Εξειδικευμένες ομάδες μηχανικών και τεχνικών παρέχουν συμβουλές, μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση.

  • Τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζουν ευελιξία, χαμηλό κόστος και ταχύτητα παραγωγής.

  • Η συνεργασία της Pebro - Πετρόγιαννης Ο.Ε. με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού εξασφαλίζει το ευρύτερο φάσμα συστημάτων αποθήκευσης.

  • Τα προϊόντα κατασκευάζονται ακολουθώντας το διεθνές πρότυπο διασφάλισης ποιότητας και συμμορφώνονται με τους πιο αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

 


Βιώνοντας το σφυγμό και τις απαιτήσεις του σύγχρονου και ιδιαίτερα ανταγωνιστικού περιβάλλοντος της διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων και σε συνδυασμό με την πολυετή ενασχόλησή μας στον κλάδο της βιομηχανίας παραγωγής αποθηκευτικών συστημάτων,  ιδρύσαμε την εταιρεία PELMA - STORAGE SYSTEMS” ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Σελίδα 1 από 2

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860