Εταιρείες συσκευασίας - Μηχανημάτων Συσκευασίας

Εταιρείες συσκευασίας - Μηχανημάτων Συσκευασίας (10)

Οι μεταφορές, ειδικά όταν πρόκειται για υπηρεσίες logistics, χρειάζονται μία πολύ εξειδικευμένη μεταφορική εταιρεία που είναι σε θέση να εξασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα και τα είδη της επιχείρησης σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα ή απώλειες.Read more...

Tolis is a company specialized in the production and trading of products in wire, tube and plate with several surface treatments as high gloss chromated zinc, zinc with baked on protective lacquer and plastic color coating, for different market segments.
The Tolis range includes shopping and transport trolleys, storage and transport containers, display tables and baskets, fruit and vegetables displays, shelf management systems, display hooks, customer guidance systems, mechanical entrance systems, trolley park boxes and shelters. The company was founded in 1960 and today offers state-of-the-art production technology, an excellent industrial design department and professional services with incredible flexibility, especially in delivery schedules.
The factory houses its productions in privately owned facilities of 4500 m2 including the core areas of processing, painting, assembling and packaging final products, along with large storage areas.
Tolis holds the International Quality Certification EN ISO 9001:2000, and is an approved supplier of large Greek and multinational groups, as well as multiple smaller companies who seek a professional partner for solutions in the area of "store logistics".

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 στο Ζευγολατιό Κορινθίας με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία φιλμ πολυαιθυλενίου και των παραγώγων του σε όλους τους τύπους για αγροτική αρχικά χρήση.

Από το 2000 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητη έκταση 65.000 τ.μ., οι οποίες περιλαμβάνουν εργοστάσιο, αποθήκες και γραφεία, συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 14.000 τ.μ. και διαθέτουν όλους τους απαραίτητους χώρους για την σωστή λειτουργία μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Στο νέο χώρο λειτουργίας της η επιχείρηση διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της, ενώ δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα της συσκευασίας, όπου και ανέπτυξε συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες εμφιάλωσης νερού, αναψυκτικών, τροφίμων, εκτύπωσης κ.α. παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ανταγωνιστικών προϊόντων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Επίσης, ασχολήθηκε και με τα καταναλωτικά προϊόντα επενδύοντας δυναμικά στην παραγωγή σάκων απορριμμάτων με και χωρίς κορδόνι και άλλων συναφών προϊόντων που πωλούνται στα super markets και εταιρείες παραγωγής μεγάλων αντικειμένων, καθώς και σε επιχειρήσεις / καταστήματα για την συσκευασία προϊόντων.

Η NEWTECH  δραστηριοποιείται στον τομέα της συσκευασίας τροφίμων ή μη. Παρέχει μηχανήματα συσκευασίας, αναλώσιμα (σακούλες vacuum, ρολά φιλμ, σκαφάκια για tray sealer) και τεχνική υποστήριξη για γραμμές συσκευασίας.

 
Συνεργαζόμενοι Οίκοι του εξωτερικού :
 

·         M.P.TEC. Srl  (Ιταλία): Αυτόματες καμπάνες κενού, συγκολλητικά δίσκων, Traysealer. Συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας

·         HFE  Vacuum  system  b.v. – TURBOVAC  (Ολλανδία): Καμπάνες κενού, Αυτόματες καμπάνες κενού, συγκολλητικά δίσκων, Tray-sealer, Μηχανές  Θερμοδιαμόρφωσης. Συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας

·         PMR Srl.  (Ιταλία): Συστήματα επικόλλησης ετικετών, Γεμιστικά υγρών

·         SINBON: Ελεκτές βάρους, Ανιχνευτές μετάλλων

·         PINO  DOMENICO  (Ιταλία): Περιέκτες, κύπελλα, σκαφάκια, κατάλληλα για συσκευασία τροφίμων σε κενό αέρος και  τροποποιημένη ατμόσφαιρα

·         Απολεπιστές – Ξύστρες ψαριών

·         Μηχανήματα επεξεργασίας κρέατος

·         Μηχανήματα επεξεργασίας τυριού

·         Οριζόντιες και κάθετες μηχανές συσκευασίας

 

Τα μηχανήματα μας είναι σχεδιασμένα για την συσκευασία των προϊόντων που δεν πρέπει να αλλοιωθούν, φθαρούν, καταστραφούν με την πάροδο του χρόνου.
Διαθέτουμε δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, για την γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας πάντα την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.
Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, καθώς και η άμεση τεχνική υποστήριξη μας, προσφέρουν στους πελάτες μας:
· Χαμηλό κόστος παραγωγής
· Καλύτερη προώθηση των πωλήσεων
· Την αύξηση των κερδών τους

Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας κάθε άμεσο ή μελλοντικό σχεδιασμό και ανάγκη της επιχείρησης σας, να σας υποβάλλουμε τις προτάσεις μας και τις προσφορές μας και να σας παρέχουμε την συμβουλευτική υποστήριξη μας.

Η εταιρία “ΤΑΧΥΠΑΚ ΜON. Ε.Π.Ε.”δραστηριοποιείται από το 1991 στοv τομέα των μηχανημάτων συσκευασίας. Άμεσα συνδεδεμένη με την κατασκευαστική εταιρία     “Ι. Σ. ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ & ΥΙΟΣ Ε.Ε.”, εξειδικεύεται και αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα τα TAHIPACK, μηχανήματα οριζόντιας συσκευασίας Flow-Pack τα οποία πρώτοι οι αδελφοί Σπηλιάδη, τέλη της δεκαετίας του 1970, ξεκινούν να κατασκευάζουν και να διαθέτουν στην ελληνική αγορά, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Σήμερα διαθέτοντας μια πολυετή εμπειρία στο χώρο της συσκευασίας, με την απαραίτητα τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα μηχανημάτων,  με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής.

Όλα τα διατιθέμενα μηχανήματα καλύπτονται από πλήρη σειρά ανταλλακτικών και άμεσο service.

Επίσης διατίθενται Αναλώσιμα & Υλικά Συσκευασίας.

Η εταιρία ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ιδρύθηκε το 1981 σαν ατομική επιχείρηση, με αντικείμενο κατασκευές μηχανημάτων τροφίμων.

Το 1994 η εταιρία εξειδικεύτηκε στον σχεδιασμό και κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας όπως επίσης και συστημάτων αυτοματισμού.

Η ποιότητα η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα ήταν από την αρχή έννοιες βαθειά χαραγμένες στη συνείδηση του ιδρυτή.

Οι πολύ καλές σχέσεις με τους πελάτες η ποιότητα η άμεση εξυπηρέτηση η συνεχή βελτίωση σε τεχνολογία και τεχνογνωσία είναι από τα βασικότερα στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Λόγο της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων μας και την προσπάθεια για πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών ο ιδρυτής της εταιρίας προχώρησε στο τέλος του 2008 σε επέκταση της επιχείρησης ιδρύοντας νέα εταιρία με την επωνυμία HELLASPACK ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε η νέα εταιρία έχει έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας σε ιδιόκτητη έκταση 2.500 τ.μ. και ιδιόκτητα γραφεία και έκθεση στην Αθήνα.

Σκοπός της εταιρίας είναι να προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανημάτων συσκευασίας και συστημάτων αυτοματισμού

Η NCA Hellas ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1988, η έδρα της βρίσκεται στην Μεταμόρφωση, Πολέμη 5. Τα γραφεία μας είναι ιδιόχρηστα και έκτασης 1200 τετ. μέτρων. Απασχολεί 15 υπαλλήλους, 4 πωλητές και 4 τεχνικούς, οι υπόλοιποι ανήκουν στο διοικητικό τμήμα.

Για 24και πλέον έτη η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον κλάδο των γραφικών τεχνών και της συσκευασίας. Μεταξύ των προϊόντων που η επιχείρηση μας προάγει στην ελληνική αγορά είναι κόλλες, hot melts, συστήματα ψεκασμού κόλλας, μηχανήματα εκτύπωσης, μηχανήματα συσκευασίας και επεξεργασίας.

Στην  ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τους οίκους εξωτερικού που αντιπροσωπεύουμε, ανά κλάδο και τομέα. Η ΝCA Hellas EΠΕ ενεργεί ως εισαγωγέας και αντιπρόσωπος σύμφωνα με τον όγκο και τη σημασία των προϊόντων.

 
Η εταιρία ξεκίνησε από τον Αυγερινό Χατζηχρυσό το 1986 σ’ ένα μικρό χώρο στου Ψυρρή με τη μορφή μιας μικρής ατομικής επιχείρησης, παράγοντας αυτοκόλλητες ετικέτες για επιχειρήσεις μέχρι μεσαίας δυναμικότητας.
Πολύ γρήγορα, με σωστή πολιτική και σεβασμό στον πελάτη και το προϊόν, η εταιρία άρχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη της αγοράς και να γίνεται γνωστή για την ποιότητα των υπηρεσιών της, τις προσιτές τιμές και τις εξειδικευμένες λύσεις που αναζητούσε και πρότεινε στους πελάτες της.
Με τη συμμετοχή και του Βασίλη Χατζηχρυσού και με σταθερό δόγμα το «η ισχύς εν τη ενώσει», τη δεκαετία του ’90 η εταιρία ακολούθησε με πολύ γρήγορους ρυθμούς μια διαρκώς ανοδική πορεία που δημιουργούσε την ανάγκη συνεχούς επέκτασης και αναζήτησης νέων, μεγαλύτερων εγκαταστάσεων. Έτσι – και αφού είχε προηγηθεί η μετεγκατάσταση στη Μεταμόρφωση Αττικής – έφτασε το 2003 να δημιουργήσει τον δικό της ιδιόκτητο χώρο στο Σχηματάρι, με υποδομές που της εξασφαλίζουν μια δυναμική λειτουργία και παρουσία.
 
Η Φιλοσοφία
 
Η Forlabels στέκεται δίπλα στον πελάτη. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια μικρή βιοτεχνία ή μια μεγάλη βιομηχανία, δείχνουμε πάντα τον ίδιο επαγγελματισμό και αναπτύσσουμε προσωπική σχέση με τους συνεργάτες – πελάτες και κάνουμε τη συσκευασία τους προσωπική μας υπόθεση. Η σχέση μας αυτή παραμένει αναλλοίωτη από το χρόνο.
Σε ότι αφορά το προϊόν μας, η φιλοσοφία μας επιβάλλει συνεχή έρευνα στα υλικά, στον τρόπο εφαρμογής και στον τρόπο καλύτερης προβολής. Γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε κάθε προϊόν σαν μια ξεχωριστή περίπτωση με τις δικές της ανάγκες, τις δικές της ιδιαιτερότητες, τις δικές της επιδιώξεις.
Γινόμαστε ένα με την εταιρία σας, ένα με τα προϊόντα σας. 

Η εταιρεία  ΔΗΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΒΕ, ιδρύθηκε το 1984 από τον κ. Νίκο Δήμου με μεγάλη πείρα στον τομέα των μηχανημάτων εμφιάλωσης και συσκευασίας υγρών και στερεών προϊόντων, τροφίμων, καλλυντικών, φαρμάκων και καταναλωτικών προϊόντων. Αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα Οίκους οι οποίοι ειδικεύονται στην κατασκευή τέτοιων μηχανημάτων, όπως θα δείτε και παρακάτω.

Η εταιρεία μας σήμερα απαρτίζεται από μια πλήρως οργανωμένη τεχνικά και διοικητικά εγκατάσταση, αποτελούμενη από ξεχωριστά τμήματα προς άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας όπως Τμήμα Πωλήσεων, Τμήμα Ανταλλακτικών (διαθέτοντας πλήρες στοκ ανταλλακτικών), Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών (όσων αφορά τις παραδόσεις των παραγγελιών κτλ), έχουμε άρτια εκπαιδευμένο μόνιμο Τεχνικό προσωπικό που ανταποκρίνεται άμεσα και υπεύθυνα σε οποιαδήποτε ζήτηση καθώς και σε άμεση τεχνική υποστήριξη, δίνοντας λύσεις για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα με υπεύθυνες και συμφέρουσες προτάσεις προμήθειας ή ακόμα βελτίωσης των ήδη υπαρχόντων μηχανημάτων.

Η εταιρεία μας είναι ειδικευμένη στην ανάθεση μελετών, σχεδιασμού και προμήθειας βιομηχανικού εξοπλισμού.

 
  company_entypa_all3

H Commerce ΕΠΕ προσφέρει μια μεγάλη σειρά πολυμερών υλικών και προϊόντων καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες που απευθύνονται στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά.

Ένας από τους βασικότερους στόχους μας , είναι η συνεργασία μας με αξιόπιστους παραγωγούς, συνεργάτες, προμηθευτές και μεταπωλητές ώστε να εξασφαλίσουμε τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή των πελατών μας.

Με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και την ανταπόκριση των προϊόντων μας στις απαιτήσεις της αγοράς, λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας τη σχέση μεταξύ ποιότητας, κόστους και περιβαλλοντικής προστασίας.

Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης και τεχνολογίας και ως εκ τούτου των μέσων επικοινωνίας, δημιουργήσαμε αυτό το site, το οποίο αναβαθμίζεται συχνά έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική μας σελίδα όπου θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν την εταιρεία μας και τον τρόπο που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860