Συνέδρια - Εκθέσεις

Συνέδρια - Εκθέσεις (75)

Το Supply Chain Institute, με την επιστημονική υποστήριξη της Planning, διοργανώνει το 3ο ημερήσιο Συνέδριο Logistics, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, στο ξενοδοχείο GRAND PALACE HOTEL στην Θεσσαλονίκη.

Read more...

H ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα δίνει ραντεβού με προμηθευτές, λύσεις και πελάτες τον ερχόμενο Νοέμβριο, μεταξύ 12-14, στο Metropolitan Expo για την έκθεση MDF Expo, με ένα παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα αφορούν ζητήματα που απασχολούν τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα τροφίμων και τα food logistics.

Read more...

Σε μια περίοδο έντονων ανακατατάξεων στο «κάδρο» των διεθνών εφοδιαστικών αλυσίδων, με συνεχή disruptions στις διαδικασίες παραγωγής, στους όγκους παραγγελιών, στον τρόπο διαμεταφοράς των φορτίων, αλλά και στις ενεργειακές ανάγκες, ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας έρχεται αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις και βγαίνει νικητής!

Read more...

«Logistics & CUSTOMER SERVICE for Positive Customer Experience» είναι το θέμα του διαδικτυακού συνεδρίου που διοργανώνεται στις 18 Μαΐου από το SUPPLY CHAIN INSTITUTE και την PLANNING. 

Read more...

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, Τετάρτη 11 Μαΐου, η ακαδημαϊκή ομάδα του τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, εντρυφεί στην έννοια του Smart Port. Τι επίπεδο υπηρεσιών logistics απαιτούν τα έξυπνα λιμάνια; 

Read more...

 

Το e-Logistic Portal, ένα ιδιαίτερα χρηστικό εργαλείο, που θα δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση δεδομένων και πληροφοριών για θέματα της εφοδιαστικής αλυσίδας, παρουσιάζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο διαδικτυακής εκδήλωσης, που θα λάβει χώρα στις 28 Μαρτίου, μεταξύ 3:00 μ.μ. και 4:00 μ.μ.

Read more...

“From Warehouse to Customers: An Event about Supply Chain & E-commerce” Το Inefan διοργανώνει Online Event με θέμα “From Warehouse to Customers: An Event about Supply Chain & E-commerce” την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00. 

Read more...

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18.00 έως 19.30, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και ο δήμος Κατερίνης, διοργανώνουν διαδικτυακή ημερίδα μέσω του συνδέσμου:  https://zoom.us/s/93362104705 

Read more...

 

Οι Ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους, αντιλαμβανόμενες την κρίσιμη περίοδο που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, εφοδιάζονται συνεχώς με νέα εργαλεία και τεχνολογίες που αναπτύσσονται ραγδαία στο κομμάτι των logistics 

Read more...

 

Τα πολύ-συνέδρια LOGI.C events με τη μορφή των 2ωρων θεματικών αυτόνομων ενοτήτων επανέρχονται στην 8η διοργάνωση της Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” και θα διεξαχθούν στις 2 & 3 Οκτωβρίου, στους ασφαλείς χώρους του πιστοποιημένου κατά covid-shield, Metropolitan Expo. 

Read more...

 

Σελίδα 1 από 6

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860