Επιχειρηματικά Νέα

Επιχειρηματικά Νέα (133)

Πώς το σοκ της πανδημίας της COVID-19 δείχνει τον δρόμο σε κράτος και ιδιώτες για την ανάγκη υποδομών οργάνωσης της διακίνησης των προϊόντων τους

Read more...

Επενδύσεις άνω των 60 εκατ. ευρώ πραγματοποίησαν τις προηγούμενες εβδομάδες εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα, για την απόκτηση ή την ανάπτυξη ακινήτων logistics.

Read more...

Να αναβαθμίσει συνολικά το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα φιλοδοξεί το Public, μέσα από σειρά σημαντικών επενδύσεων σε logistics, τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό συνολικού ύψους 26 εκατ. ευρώ που στοχεύουν στην ενίσχυση των υποδομών του.

Read more...

Η απορρύθμιση της αγοράς, απόρροια της έλευσης του κορωνοϊού, έφερε στην επιφάνεια τις παθογένειες των ελληνικών επιχειρήσεων στο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Read more...

H Αmazon του κροίσου Jeff Bezos είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές της βρετανικής start-up εταιρείας Beacon, που αποτελεί έναν ψηφιακό freight forwarder.

Read more...

Tο BMW Group στον τομέα logistics θα αυξήσει τη χρήση τεχνολογίας υπολογιστών υψηλών επιδόσεων,ειδικότερα της τεχνητής νοημοσύνης (AI) Read more...

 

FedEx και Microsoft μια νέα συνεργασία, η οποία θα συνδυάζει το παγκόσμιο ψηφιακό δίκτυο logistics της πρώτης και τις υπηρεσίες cloud υψηλής τεχνολογίας της δεύτερης. 

Read more...

 

Σημαντικές αλλαγές στις επενδύσεις της αγοράς ακινήτων αναμένεται να φέρει η πανδημία του κορονοϊού. Καθώς την επόμενη ημέρα από την πανδημία αναμένεται ότι η ζήτηση για γραφεία ή ακόμη και εμπορικά καταστήματα θα μειωθεί, 

Read more...

Η πανδημία δημιουργεί νέες συνθήκες στο τρόπο που οργανώνουμε και λειτουργούμε τα συστήματα μεταφορών και logistics.

Ταυτόχρονα, η πίεση για προσαρμογή σε σύντομο χρονικό διάστημα για την εξυπηρέτηση της αγοράς, υπό τις νέες συνθήκες, οδήγησε σε εφαρμογή λύσεων  από την πλευρά των εταιρειών που έχουν δημιουργήσει «αλλαγές που ήρθαν για να μείνουν» και απαιτούν την κινητοποίησή μας για τη διαχείριση των νέων συνθηκών κι επιπτώσεων της επόμενης ημέρας.

Read more...

Στους τομείς της οικονομίας που αναμένεται να επιδείξουν αντοχές κι ενδεχομένως και να ενισχυθούν στην μετά την καραντίνα εποχή, αναμένεται να είναι τα logistics.

Read more...

 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860