Επιχειρηματικά Νέα

Επιχειρηματικά Νέα (125)

Άνθηση γνωρίζει ο τομέας των logistic centers στη χώρα καθώς συνεχίζονται οι επενδύσεις σε νέα logistics centers σε όλη την Ελλάδα με πολλές περιοχές της χώρας μετατρέπονται σε κόμβους στον τομέα της αποθήκευσης και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Read more...

 

  Eπενδύσεις της τάξης των €60 εκατ. περίπου, έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου τον τελευταίο μήνα και αφορούν στον κλάδο των logistics. Από αυτές τις επενδύσεις, αρκετές πραγματοποιούνται από εταιρείες του F&B τομέα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιες αφορούν σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Read more...

 

Σε συμφωνία για την εξαγορά ποσοστού 5,8% στην εταιρεία logistics Cofco Fortune, έναντι 814 εκατ. δολ., προχωρά ο κινεζικός ναυτιλιακός γίγαντας Cosco Shipping Holdings. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η μητρική Cofco θα διατηρήσει το 69,8% στη θυγατρική της, από το 89,7% προηγουμένως. 

Read more...

Μαγνήτης επενδύσεων αναμένεται να παραμείνει ο τομέας των ακινήτων αποθήκευσης και διανομής (logistics) και κατά τη φετινή χρονιά.

Read more...

Η εταιρεία απέκτησε, μέσω της θυγατρικής της «ΑΠΕΛΛΟΥ ESTATE M.Α.Ε.», γηπεδικές εκτάσεις συνολικής επιφάνειας 355,6 στρεμμάτων, στο 15ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Read more...

Η COSCO Shipping Holdings θα αναδιοργανώσει τη δομή της και θα επενδύσει σε υπηρεσίες logistics ως απάντηση στις διαταραχές που συνδέονται με τις αλυσίδες εφοδιασμού. H COSCO θα προσθέσει ένα τμήμα αλυσίδας εφοδιασμού και ένα τμήμα λειτουργίας κεφαλαίου στην υπάρχουσα δομή της.

Read more...

Πόλο έλξης για κεφάλαια ελληνικών και ξένων ομίλων αποτελεί ο τομέας των νέων αποθηκευτικών χώρων. Ο κλάδος των logistics προσελκύει με έντονο τρόπο τα επενδυτικά κεφάλαια, έπειτα από την αναβάθμιση του ρόλου του κατά την περίοδο της πανδημίας 

Read more...

 

Ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας μπορεί να συμβάλει ενεργά στην ενίσχυση του ρόλου της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ως πύλη εισόδου διεθνών εμπορευματικών ροών προς τις ευρωπαϊκές αγορές.

Read more...

Μία ομάδα άνω των 30 ατόμων, με βαθιά τεχνογνωσία στον τομέα διαχείρισης υλικών και ανάπτυξης λογισμικού αυτοματισμού θα γίνει μέλος της ισχυρής ομάδας της Ocado Technology, αποτελούμενης ήδη από 2500 έμπειρους μηχανικούς και τεχνολόγους 

Read more...

Η εφαρμογή που δημιουργήθηκε θα μπορεί μέσω λειτουργιών επαυξημένης πραγματικότητας να παρέχει στους εργαζομένους δεδομένα που θα βελτιώσουν τις επιλογές τους και να μειώσουν σε μηδενικά ποσοστά τα σφάλματα. 

Read more...

 

Σελίδα 1 από 9

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860