Αναπτυξιακά Θέματα

Αναπτυξιακά Θέματα (121)

Πολλοί είναι οι μαθητές που συχνά δεν επιλέγουν κάποια τμήματα διότι αγνοούν τις δυνατότητες που αυτά τους παρέχουν - Ας δούμε ορισμένες δυνατότητες που «κρύβουν» ορισμένα τμήματα 

Read more...

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ ανοίγουν τον δρόμο της προώθησης του προσβάσιμου τουρισμού σε τουριστικούς προορισμούς της Πιερίας 

Read more...

Το μέλλον των θέσεων εργασίας θα είναι πολύ διαφορετικό τα επόμενα πέντε χρόνια.

Read more...

 

Ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, σχολιάζοντας τη λειτουργία του e-Logistic Portal, υπογράμμισε ότι η Επιτροπή Logistics κατάφερε να συγκεντρώσει και να οργανώσει ψηφιακά έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, που, σήμερα, απαιτεί χρόνο για κάθε εμπλεκόμενο να τον εντοπίσει και κυρίως να τον διαχειριστεί, προς αξιοποίηση και εφαρμογή.

Read more...

Τις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics) του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος που εδρεύει στην Κατερίνη,  επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου. Στο επίκεντρο της συζήτησης  που είχε με τον Πρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου και τα μέλη ΔΕΠ Καθηγητές κ.κ. Δημήτρη Αηδόνη και Χάρη Αχίλλα, τέθηκαν θέματα που σχετίζονται με τον  και την .

Read more...

 

Ψηφιοποίηση και μετασχηματισμός θα αποτελέσουν τις βασικές τάσεις της προσεχούς 10ετίας στην εφοδιαστική αλυσίδα και τα logistics, σύμφωνα με το Trend Report της DHL, που τιτλοφορείται «Future of Work in Logistics».

Read more...

Τα logistics θα είναι ο πρώτος κλάδος στον οποίο οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) θα επικρατήσουν. Αυτό θα συμβεί, επειδή τα logistics μπορούν να «αλγοριθμηθούν» πλήρως και επειδή είναι πιο τυποποιημένα από οποιαδήποτε άλλη βιομηχανία.

Read more...

"Υπάρχουν πολλές εταιρείες από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη Θεσσαλονίκη ως κόμβο για τα logistics". 

Read more...

 

Μια νέα ευκαιρία για την Πολιτεία, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία ταυτόχρονα θα αποτελέσουν τα logistics στη χώρα μας, τα οποία τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να γίνουν… ψηφιακά, ώστε να προσελκύσουν διεθνείς και εγχώριες επενδύσεις. 

Read more...

 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860