Αναπτυξιακά Θέματα

Αναπτυξιακά Θέματα (127)

Η Ελλάδα θα επωφεληθεί επίσης από τις βελτιώσεις στους διαδρόμους και τα σύνορα μεταξύ της Βόρειας Μακεδονίας και της Σερβίας, ιδίως παρεμβάσεις που υποστηρίζουν την αποτελεσματική διακίνηση σιδηροδρομικών εμπορευμάτων.

Read more...

Ο κλάδος της εφοδιαστικής αλυσίδας, οι αποθήκες και οι μεταφορές, το επάγγελμα του Logistician ανεξάρτητα διοικητικής βαθμίδας φαίνεται ότι παρουσιάζει πολύ αυξημένη ζήτηση. 

Read more...

 

Σε κόμβο Logistics μπορεί να μετατραπεί η Ελλάδα, εκμεταλλευόμενη τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφώσει στην εφοδιαστική αλυσίδα ο πόλεμος στην Ουκρανία και η σύγκρουση στη Λωρίδα της Γάζας. 

Read more...

Το 2024 αναμένεται να βγει στον «αέρα» ο διαγωνισμός για την κατασκευή του Logistics Center στο πρώην στρατόπεδο Γκόνου της Θεσσαλονίκης, καθώς  προχωρούν οι σχετικές διαδικασίες.

Read more...

 

 

 

Μάρκετινγκ και logistics βρίσκονται σήμερα στην ψηφιακή εποχή όλο και πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν πριν από μερικά χρόνια. Γι’ αυτόν τον λόγο το καινοτόμο μάρκετινγκ χρειάζεται πρωτίστως καινοτόμα logistics, κάτι που σημαίνει δηλαδή ότι οι ενέργειες μάρκετινγκ όχι μόνο «φλερτάρουν» τα logistics, αλλά και τα «παντρεύονται»

Read more...

Σύμφωνα με μελέτη της Geoaxis, o κλάδος των Logistics και η συνολική διαμετακομιστική βιομηχανία έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης και ανάπτυξης στη χώρα μας.

Read more...

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Ελλάδα θα δώσει το παρόν στη Διεθνή Έκθεση για logistics, μεταφορές, IT και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας, στο Μόναχο.

Read more...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 01/05/2023 ΣΤΟ 44:06, ΤΗ ΜΝΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Read more...

Μεγάλη άνοδος των logistics στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας (έτος 2023) αναρριχήθηκε στην 19η θέση παγκοσμίως στον δείκτη Logistics Performance Index.

Read more...

Όπως επισημαίνουν ειδικοί, οι απόφοιτοι συγκεκριμένων κλάδων μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερα και γρηγορότερα εισιτήριο για τον εργασιακό χώρο.

Read more...

Σελίδα 1 από 10

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860