Αναπτυξιακά Θέματα

Αναπτυξιακά Θέματα (98)

Μια νέα ευκαιρία για την Πολιτεία, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία ταυτόχρονα θα αποτελέσουν τα logistics στη χώρα μας, τα οποία τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να γίνουν… ψηφιακά, ώστε να προσελκύσουν διεθνείς και εγχώριες επενδύσεις. 

Read more...

 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκ μέρους κρατών, επιχειρήσεων και επενδυτών, τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και σε εγχώριο επίπεδο, βρίσκεται ο κλάδος των logistics. Πώς όμως ορίζεται ο κλάδος των logistics; Ποιους επιμέρους τομείς υπηρεσιών και οικονομικών δραστηριοτήτων επηρεάζει και γιατί είναι τόσο καθοριστικός στο επιχειρείν και γενικότερα την παραγωγική διαδικασία; Γιατί η Ελλάδα διαθέτει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα αυτό;

Read more...

Πέντε τμήματα που δίνουν προοπτικές καριέρας.Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Διεθνές Πανεπιστήμιο, και Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Read more...

 

Είσοδος στο top 30 του δείκτη LPI στα επόμενα 5 χρόνια, στο top 20 σε έως 10 χρόνια

Read more...

Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο ρόλος του σιδηρόδρομου στην ανάπτυξη των logistics στην Ελλάδα προκειμένου να κερδίσει την θέση που της αξίζει ως διαμετακομιστικός κόμβος της ευρύτερης περιοχής, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Read more...

Ένας ακόμη κλάδος που θα πρωταγωνιστήσει στην αγορά, είναι αυτός των logistics.

Read more...

 

«Με πλέγμα άμεσων αλλά και μέσο-μακροπρόθεσμων δράσεων και νομοθετικών ρυθμίσεων, στόχος είναι ο χωροταξικός σχεδιασμός να αποτελέσει προϋπόθεση για επενδύσεις και στα logistics, με σεβασμό στο Περιβάλλον και την κοινωνική συνοχή»

Read more...

Διατήρηση της ελκυστικότητας της αγοράς ακινήτων μακροπρόθεσμα λόγω των χαμηλών επιτοκίων διαπιστώνει έρευνα της PwC, σύμφωνα με την οποία η άμεση επίδραση του Covid-19 στον τουρισμό έχει επηρεάσει την τοπική αγορά ενώ κυρίαρχοι τομείς είναι τα data centers, τα logistics και οι βιοεπιστήμες. 

Read more...

Στη μεγάλη δυναμική που αναπτύσσει ο κλάδος των logistics στη Βόρεια Ελλάδα με αιχμή τη Θεσσαλονίκη, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες επενδύσεις εγχώριων και ξένων ομίλων αναφέρεται με δηλώσεις του στο Liberal Markets o πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και διευθύνων σύμβουλος της OnLine Data A.E. κ. Νίκος Ροδόπουλος.

Read more...

Ο κλάδος των εμπορευματικών μεταφορών και ειδικότερα, της αποθήκευσης επέδειξε αντιστάσεις την περίοδο της πανδημίας του Covid – 19 funds «χτύπησαν την πόρτα» ελληνικών εταιρειών logistics, διεξάγοντας συζητήσεις για την απόκτηση των αποθηκών τους. 

Read more...

 

Σελίδα 1 από 7

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860