Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (1030)

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί διπλό μάθημα στην «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα» (10:00-16:00). Λεπτομέρειες υπάρχουν σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο e-class του μαθήματος.

 

Ο Διδάσκων

ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (Β', Δ, ΣΤ' Εξαμήνου) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ  ΤΡΙΤΗ 18/1/2022 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28/1/2022.

ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 31/1/2022.

 

https://docs.google.com/forms/d/1xFNfeqi5t7dVfO6k9amrGSb10qJRBpelHkOfVIVihiU/edit

 ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕ

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 09:57

Κατάθεση Εισηγητικής Έκθεσης

Κατάθεση Εισηγητικής Έκθεσης από την Τριμελή Εισηγητική Επιτροπή  για την πλήρωση μιας (1) θέσης  μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του  Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Προγραμματισμός Ευφυών Ρομποτικών Συστημάτων και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜιανεαυΠηρεσιαστηνΠανεΠΙστημιουΠολησερρων

Σέρρες 14.09.2021

Αγαπητέ/ήφοιτητή/τρια

  •  Θέλεις να υποστηρίξεις τους συμφοιτητές σου με μαθησιακές, αισθητηριακέςκαικινητικέςδυσκολίεςστις σπουδές τους, αλλά δεν γνωρίζεις πως;
  •  Επιθυμείς να αναλάβεις εθελοντικήδράση στο πλαίσιοτηςΤμήματόςσου αλλά δεν γνωρίζεις πως;
  •   Εγγράψου στο Δίκτυοεθελοντών της Δομής «Στηρίζω», ούτως ώστε, αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να στηρίξουμε συμφοιτητές σας από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. 

Γίνε εθελοντής της Μονάδας Προσβασιμότητας

Συμπλήρωσε την on line φόρμα εγγραφής https://my.forms.app/accessibility-cm-ihu/registration-form

(ή επικοινώνησε με τη ΜοΠρο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Η παροχή εθελοντικής εργασίας αποτελεί τμήμα μιας διαδικασίας κοινωνικοποίησης και ευαισθητοποίησης σε προβλήματα και ανθρώπους που ζουν γύρω μας. Στην προκειμένη περίπτωση αναπτύσσουμε ένα ΔίκτυοΦοιτητώνΕθελοντών που θα βοηθήσει συμφοιτητές σου με μαθησιακές, αισθητηριακές και κινητικές δυσκολίες παρέχοντας υπηρεσίες ατομικής υποστήριξης όπως η χρήση του ειδικού εξοπλισμού της Βιβλιοθήκης, η χρήση του e-learning, του e-gram, η ανάγνωσηεπεξήγηση σημειώσεων κ.λπ. 

Η ισότιμη πρόσβαση και συμπερίληψη όλων στην ακαδημαϊκή ζωή, μέσα από την προσαρμογή του περιβάλλοντος εκπαίδευσης, την αξιοποίηση υποστηρικτικών τεχνολογιών και την παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης της πρόσβασης στους χώρους και στη γνώση είναι στόχος τόσο της ΜονάδαςΠροσβασιμότητας,όσο και τουΔικτύουΦοιτητώνΕθελοντών.

Στους εθελοντές θα χορηγηθεί ΒεβαίωσηΕθελοντικήςΕργασίαςγιακάθεχρήση.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας https://stirizo.cm.ihu.gr

Με εκτίμηση

Λίλα Θεοδωρίδου

Καθηγήτρια 

Υπεύθυνη της δομής «Στηρίζω» στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών

«Δρόμοι επιχειρηματικότητας και επαγγελματικής επιτυχίας»

 

Στο πλαίσιο των μαθημάτων «Επιχειρηματικότητα και καινοτομία στην εφοδιαστική αλυσίδα» και «Οργανωσιακή συμπεριφορά», του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο «Δρόμοι επιχειρηματικότητας και επαγγελματικής επιτυχίας». Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων που έχουν διακριθεί και διακρίνονται για την έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων ή/και υπηρεσιών τους. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

$1-          Ο κύριος Μάνθος Αρχοντάκης, από την επιχείρηση Αρχοντάκης Β. Α.Β.Ε.Ε.

$1-          Ο κύριος Αριστοτέλης Μιχαηλίδης, από την AnotherCircus.

$1-          Η κυρία Μαριάνθη Λεμονιά, από την επιχείρηση Χαραλαμπίδης Καλώδια Α.Ε.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στο link: στο  https://zoom.us/j/98272519157 και θα είναι ανοικτή στο κοινό.

Τον ρόλο του διευκολυντή θα αναλάβουν οι φοιτητές Λευτέρης Χρυσοχοΐδης, Ευτυχία Τέντου, Γιάννης Σιαπέρας και Κική Μπόγδανου, καθώς και ο διδάσκων Δρ. Ευάγγελος Λιούτας.

Οι επόμενες διαλέξεις του μαθήματος «Καινοτομία και επιχειρηματικότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα» θα γίνουν εκτάκτως την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021, στις 10:00-13:00 και 13:00-16:00. Η αλλαγή γίνεται με στόχο να προετοιμαστούν κατάλληλα οι φοιτητές για τη δημιουργία του businessplan. Εκτός της παρουσίασης και ανάλυσης των υπολοίπων τμημάτων του επιχειρηματικού σχεδίου, θα πραγματοποιηθεί ένα workinggroup, στο πλαίσιο του οποίου θα συζητηθούν οι επιχειρηματικές ιδέες που θα ενταχθούν στις εργασίες σας.

Ο Διδάσκων,

Ε. Λιούτας

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 11:20

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Οι φοιτητές του Α εξαμήνου, για την παρακολούθηση του μαθήματος Μαθηματικά Ι, θα χωριστούν σε δύο τμήματα, μόνο για αυτό το μάθημα της Τρίτης 9/11.

1) Στις 14:00 για όσους το επίθετο ξεκινά από Α-Μ

2) Στις 16:15 για όσους ξεκινά από Ν - Ω

 

Ο Διδάσκων

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 11:36

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ζ' ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Το μάθημα της «Επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην εφοδιαστική αλυσίδα» θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 5/11 δια ζώσης στις 14:00.

 

Ο Διδάσκων

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 08:19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ

 
Το αυριανό ( 3/11 ) μάθημα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΉΣ αναβάλλεται. Για την αναπλήρωση θα βγει ανακοίνωση.
 

Ο διδάσκων

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 11:30

ΘΕΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ  ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/11/2021 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00-15:00 ΛΟΓΩ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ (ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ)

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860