Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (1027)

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 08:34

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ!!!!!!!!

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ με έδρα την πόλη της Κατερίνης καλωσορίζει τους 178 νέους φοιτητές , εύχεται καλές σπουδές με υγεία πρόοδο και επιτυχίες σε όλες τις πτυχές της ακαδημαϊκής ζωής.

Η κατά 100% κάλυψη των θέσεων , τα μόρια εισαγωγής ( 14040-8590 για ΓΕΛ και 15580-11500 για ΕΠΑΛ ) και το υψηλό ποσοστό προτιμήσεων ( 60% στις θέσεις 1-2 και 85% προτιμήσεις στη θέσεις 1-6 ) επιβεβαιώνουν την αναγνωρισιμότητα του Τμήματος που ξεχωρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά ιδιαίτερα ανάμεσα στα περιφερειακά Πανεπιστημιακά Τμήματα.

Το Επιστημονικό -Διδακτικό και Διοικητικό προσωπικό του Τμήματος συγχαίρει τους επιτυχόντες και υπόσχεται υψηλού επιπέδου σπουδές και υπηρεσίες σε μία γόνιμη συνεργασία.

Σχετικά με τις εγγραφές των πρωτοετών θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Ενημερώνουμε ότι στο Τμήμα λειτουργεί φοιτητική λέσχη όπου σιτίζονται οι περισσότεροι φοιτητές δεν υπάρχει όμως Φοιτητική Εστία . Για αναζήτηση στέγης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες σε τοπικά ΜΜΕ όπως " https://olympiobima.gr/mikres-aggelies/

https://odelalis.gr/category/aggelies/aggelies-akiniton/enoikiaseis/

https://eptanews.gr/aggelies/ η σε τοπικά μεσιτικά γραφεία

Οι φοιτητές δικαιούνται επιδότηση ενοικίου 1000 ευρώ/έτος .Οι αιτήσεις γίνονται στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς ( Ιούνιος ) πληροφορίες (https://stegastiko.minedu.gov.gr/)
Η Γραμματεία του Τμήματος θα επαναλειτουργήσει (λόγω θερινών διακοπών όλων των τμημάτων του ΔΙΠΑΕ) στις 22-8-2022 
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 10:34

Πρόγραμμα Εξετάσεων

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Οι φοιτητές μετά την ορκωμοσία έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τον πάπυρο και όλα τα έγγραφα της ορκωμοσίας (αντίγραφο πτυχίου, αναλυτική βαθμολογία, κ.λ.π.) με δύο τρόπους:

1)   Παραλαβή από τη Γραμματεία καθημερινά τις ώρες 10:00 – 13:00 (απαραίτητη η χρήση μάσκας). Σε περίπτωση που η παραλαβή των εγγράφων γίνει από τρίτο πρόσωπο, θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση.

2)   Παραλαβή με courier (χρέωση παραλήπτη).

-          Ο ενδιαφερόμενος ενημερώνει τη Γραμματεία (τηλεφωνικά ή με e-mail) ότι θέλει να παραλάβει τα έγγραφα με courier.

-          Η Γραμματεία του στέλνει στο e-mail του το Πρωτόκολλο Καθομολόγησης.

-          Ο Απόφοιτος το υπογράφει και το αποστέλλει με courierστη Γραμματεία και δίνει συγχρόνως εντολή στο courierνα παραλάβει και το φάκελο με τα έγγραφα του. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ).

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 10:56

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ GIS ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Η εξέταση για το εργαστηριακό μάθημα GIS για τους επί πτυχίω φοιτητές θα πραγματοποιηθεί μέσω εργασίας. Καλούνται οι φοιτητές που προτίθεται να συμμετάσχουν στην εξέταση του μαθήματος, να επικοινωνήσουν με τον καθηγητή του μαθήματος, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

 

Ο διδάσκων

Χαράλαμπος Τοπάλογλου

 

Στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ "Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας" msclogistics.ihu.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-tin-eisagogi-metaptychiakon-foititon-sto-p-m-s-sti-dioikisi-efodiastikis-alysidas έχει αναρτηθεί η πρόσκληση εκδήλησωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή φοιτητών.

 

Απο τη Γραμματεία 

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022 ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕ.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΜΕΣΩ E-CLASS

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2022 08:01

LOGIC 22

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 10/5/2022 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/5/2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 9:00 π.μ ΕΩΣ 19:00 π.μ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑ  ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ (ΕΛΕΥΘΕΡΑ) ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGIC 22  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Α - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860