Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (1027)

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

Δηλώνω ότι θα συμμετάσχω στις διαδικτυακές εξετάσεις των μαθημάτων της Εξεταστικής Περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 και αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ. ΔΦ 20.1/7880/3-6-2020 έγγραφο με θέμα «Τρόπος και μέσα διενέργειας εξετάσεων σύμφωνα με την αριθμ. 59181/ζ1/19-5-2020 απόφαση (ΦΕΚ 1935/20-5-2020/τ.Β΄)» όπως αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τα σχετικά ΦΕΚ 1935 & 1971 τεύχος Δεύτερο. *

 

Παλιό Πρόγραμμα

 https://docs.google.com/forms/d/1sKIpfek3FSD7h5rt4YMKzg8ykg7qpkv_5z6TAXRPYGI/edit

 

 

Νέο Πρόγραμμα

https://docs.google.com/forms/d/1zTPVOH1ypwDixfXiIwMPvP5-JcsDPKfzua_-TcYip9A/edit 

 

Απο τη Γραμματεία

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 09:41

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ - Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ (ΖΟΟΜ) 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα εξετάσεων Σεπτεμβρίου  ( β έκδοση με αλλαγές) που θα γίνουν διαδικτυακά όπως και τον Ιούνιο.(μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ)
Σχετικά με τις εξετάσεις εργαστηρίων, όσα πρόκειται να γίνουν με φυσική παρουσία  ( ΟΔΑ , Πληροφορική α εξαμήνου και Γ εξαμήνου, GIS ,   ERP 1  KAI ERP2   )  αυτά θα γίνουν από 21- 25 Σεπτεμβρίου με πρόγραμμα  που θα ανακοινωθεί. 
Για όσα εργαστήρια δεν αναφέρονται ειδικά στο πρόγραμμα εξετάσεων, οι εξετάσεις θα γίνουν μαζί με τη θεωρία.
Οι φοιτητές να εγγραφούν στα μαθήματα που θέλουν να εξεταστούν  μέσω του  eclass για να μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις και να ενημερωθούν από τους καθηγητές για τον τρόπο εξέτασης .

 

 

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 17:24

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
«Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους
Διδακτορικού 2020 – 2021 στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος»..... περισσότερα

 

Η επόμενη παράδοση Διπλωματικών Εργασιών για τους Προπτυχιακούς Φοιτητές είναι απο 17-8-2020 έως και 21-8-2020. 

 

Απο τη Γραμματεία

 

 perivalon

Χρηματοδοτικό πρόγραμμα:

 «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020»

 Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υλοποεί το έργο με τίτλο «Πλατφόρμα συλλογικής ενδυνάμωσης πολιτών για τη συμμετοχική διαχείριση οικιακών αποβλήτων βιομάζας και τηγανελαίων» με χρηματοδότηση: ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020». Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 110.000,00 €

 Η υλοποίηση του ερευνητικού έργου ξεκίνησε τον Ιούνιο 2020 και θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες. Στο πλαίσιο του έργου θα αναπτυχθεί πλατφόρμα συλλογικής ενδυνάμωσης πολιτών για τη συμμετοχική ανακύκλωση οικιακών αποβλήτων. Η πλατφόρμα θα στηριχθεί στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών με στόχο την ενεργή συμμετοχή των πολιτών σε σχήματα ανακύκλωσης, καθώς και η ανάπτυξη δράσεων συνέργειας μεταξύ φορέων συλλογής και μεταφοράς των αποβλήτων με τους πολίτες θα συμβάλει στη βέλτιστη περιβαλλοντική διαχείριση των παραγόμενων οικιακών αποβλήτων βιομάζας και τηγανελαίων.

 

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα «Στατιστική και Ανάλυση Δεδομένων (ΘΕΩΡΙΑ)» θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν εγγραφεί στο eclassτου μαθήματος (LAWGU322) (εάν δεν το έχουν κάνει ήδη).

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποστείλουν emailστον διδάσκοντα ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ώστε να λάβουν τον κωδικό εισόδου στο μάθημα. Στο μήνυμα θα πρέπει να αναγράφουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, Α.Μ., εξάμηνο φοίτησης).

Το μήνυμα πρέπει να αποσταλεί το αργότερο έως την Τρίτη 16/06/2020 και ώρα 15:00.

Σε διαφορετική περίπτωση, που κάποιος/κάποια δεν έχει εγγραφεί στο eclassτου μαθήματος, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις και θα παραπεμφθεί στην εξέταση του Σεπτεμβρίου.

 

 

Ο διδάσκων

Γεώργιος Ζαχαρής

Όλοι οι φοιτητές  του Τμήματος θα πρέπει να δηλώσουν στο παρακάτω λινκ

1.)Ότι συμφωνούν  με τα παρακάτω «Δηλώνω ότι θα συμμετάσχω στις διαδικτυακές εξετάσεις  του Θεωρητικού Μαθήματος Ποιοτικός Έλεγχος και αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής σύμφωνα με το  με αριθμ. πρωτ. ΔΦ 20.1/7880/3-6-2020 έγγραφο με θέμα «Τρόπος και μέσα διενέργειας εξετάσεων σύμφωνα με την αριθμ. 59181/ζ1/19-5-2020 απόφαση (ΦΕΚ 1935/20-5-2020/τ.Β΄)» όπως αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και τα σχετικά ΦΕΚ 1935 & 1971 τεύχος Δεύτερο»

και

2)ΝΑ δηλώσουν τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν

 Link Δήλωσης

 

Προσοχή οι εισακτέοι του 2019 πρέπει στον ΑΜ τους να συμπληρώσουν τον αριθμό χωρίς την κάθετη γραμμή δλδ αντί πχ 149/2019 γράφουν 1492019 .
 

 

Την συνολική κατάσταση θα την έχει η Γραμματεία . Όποιος δεν δηλώσει τα παραπάνω δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην διαδικτυακή εξέταση .

Από την Γραμματεία

Έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα των εξετάσεων για το Εαρινό εξάμηνο 2019-2020 και μπορείτε να το βρείτε ...ΕΔΩ

Μετά τις ανακοινώσεις της Διοικούσας επιτροπής του ΔΙΠΑΕ και της Κοσμητείας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης ανακοινώνεται ότι

οι εξετάσεις των θεωρητικών  και εργαστηριακών μαθημάτων ( πλην του  εργαστηρίου  ΟΔΑ)  θα γίνουν  όλα από απόσταση μέσω του εργαλείου τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ  και του eclass, είτε προφορικάείτε με παράδοση εργασιών ,είτε γραπτά , είτε με συνδυασμό τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση  η χρήση κάμερας και μικροφώνου από  τουςεξεταζόμενους και φυσικά η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Οι φοιτητές θα κληθούν να δηλώσουν τη συμμετοχή και επομένως την αποδοχή της διαδικασίας εξέτασης από απόσταση σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στο  συνημμένο έγγραφο του 

κοσμήτορα  της σχολής μας κ ΕΧρήστου.  

 

Λεπτομέρειες για τον τρόπο εξέτασης  κάθε μαθήματος  και δήλωση συμμετοχής θα δοθεί από τον  υπεύθυνο  καθηγητή μέσω του eclass  του κάθε μαθήματος το οποίο καλούνται να παρακολουθούν 

τακτικά οι φοιτητές

 

Οι εξετάσεις εργαστηριακών μαθημάτων θα αρχίσουν από τη Δευτέρα 8-6-2020 , ενώ των θεωρητικών μαθημάτων από τη Δευτέρα 15-6-2020 σύμφωνα με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 10:49

ΑΡΧΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Αρχές Λογιστικής-Β΄ Εξάμηνο

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που θέλουν να εξεταστούν στο μάθημα να εγγραφούν στο eclass και να συμπληρώσουν την σχετική δήλωση. Για το κωδικό του μαθήματος μπορούν να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. " href="mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Με εκτίμηση

Ο Διδάσκων


Οι εξετάσεις στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ θα γίνουν την Παρασκευή 12/06 και ώρα 13.00 με χρήση των πλατφορμών ZOOM και eClass

Θα χρειαστεί οι φοιτητές να εγγραφούν εκ νέου στο eclass στο μάθημα ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ (LAWGU157). Ο κωδικός του μαθήματος παραμένει ο ίδιος. Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δεν θυμάται τον κωδικό, να απευθυνθεί στον διδάσκοντα, στέλνοντας email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αύριο, Τρίτη 09/06 και ώρα 18.00 έχει προγραμματισθεί συνάντηση στο ZOOM (αίθουσα 4ου εξαμήνου), όπου θα συζητηθούν διαδικαστικά θέματα των εξετάσεων. Η παρουσία όλων των φοιτητών κρίνεται απαραίτητη.

Ο διδάσκων

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860