Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις (1023)

1) ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ UNIPORTAL ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 19/3/2024 ΕΩΣ 31/3/2024 ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

2) ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 19/3/2024 ΕΩΣ 31/03/2024

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η projectyou ανακοινώνει το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Know & Grow»,  το οποίο προσφέρει μια σειρά από δωρεάν webinars που σχεδιάστηκαν για να εμπνεύσουν, ναεκπαιδεύσουν και να ενδυναμώσουν τους σύγχρονους επαγγελματίες. Θα χαρούμε πολύ να δούμε τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου σας και πιστεύουμε ότι θα τους ωφελήσει ιδιαίτερα, καθώς θα ενημερωθούν για τις πρακτικές και ευκαιρίες στην αγορά εργασίας

Συνημμένα θα βρείτε το κείμενο με την ανακοίνωση, καθώς και τη σχετική φωτογραφία.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες που παρακολουθούν το Πρόγραμμα Σπουδών ΔΙΠΑΕ και ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση μέσω της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Διεθνούς Πανεπιστήμιου της Ελλάδος ακ. ετών 2022-2023 & 2023-2024» MIS 6004526 (ΕΣΠΑ 2021-27) του Προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ+), ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης.

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ θα δέχεται αιτήσεις για τη συμμετοχή στο επιδοτούμενο πρόγραμμα από 15/3/2024 έως και 31/3/2024.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ της Πανεπιστημιούπολης Σερρών στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://praktiki.teicm.gr/

Στην οργάνωση σπουδών - πτυχιακή εργασιά έχουν αναρτηθεί τα θέματα των πτυχιακών εργασιών για το εαρινό εξάμηνο 2023-2024. Οι δηλώσεις των πτυχιακών εργασιών θα γίνουν απο Δευτέρα 11/3/204 έως και Παρασκευή 22/3/2024 με email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή δια ζώσης.

Από τη Γραμματεία

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 09:11

Ανακοίνωση Διπλωματικών Εργασιών

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/3/2024

 

Απο τη Γραμματεία

Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 05:26

Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΙΙ

1 Θέση Πρακτικής στη Doppler SA (Πολύκαστρο Κιλκίς)                                                                                                                                                                                                                       
Η Doppler SA, Ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών και  parking lifts με συνεχή επεκτατική πολιτική και παρουσία σε 98 χώρες παγκοσμίως,    αναζητά άτομο για πρακτική για τη θέση με τίτλο :

*Procurement and logistics executive *
Έδρα: Πολύκαστρο Κιλκίς (μετακίνηση από/προς Θεσσαλονίκη με λεωφορεία της εταιρείας)

Η θέση αναφέρεται στη Διεύθυνση Προμηθειών της εταιρείας.
 
Ως μέλος της ομάδας της Doppler θα αναπτύξετε και θα διατηρήσετε το δίκτυο προμηθειών  της. Αξιοποιώντας τις δεξιότητές σας, θα προτείνετε λύσεις που ικανοποιούν τη στρατηγική της εταιρείας, χρησιμοποιώντας τα συστήματα, τις διαδικασίες καθώς και τις τεχνολογικές υποδομές για να παραδώσετε αποτελέσματα.

 
Ο ρόλος σας απαιτεί ευελιξία και δυνατότητα μετατροπής ευκαιριών σε παραγγελίες. Θα είστε υπεύθυνοι για την παροχή ποιοτικών λύσεων και τη συνεχή υποστήριξη αυτών.

 

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 10:56

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Η εταιρία MAXI A.B.E.E. αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην παραγωγή και επεξεργασία χάρτου. Με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, συνεχίζουμε την υγιή και αειφόρο ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων, επενδύοντας σε ένα άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρία 
προσφέρει 3 θέσεις σετελειόφοιτους ή απόφοιτους του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την Πρακτική τους άσκηση!

Απαραίτητα Προσόντα:

·         Καλή γνώση χρήσης Η/Υ.

·         Επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες.

·         Πνεύμα ομαδικότητας και θέληση για συνεχή μάθηση.

Η εταιρεία προσφέρει:

·         Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

·         Συνεχής εκπαίδευση

Προοπτικές εξέλιξης

Αγαπητοί φοιτητές / Αγαπητές φοιτήτριες,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον 16ο κύκλο διεξαγωγής του Δια - Πανεπιστημιακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation 2024 που συντονίζει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας – ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα μας

Ο Δια-Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation 2024  είναι ένας ετήσιος Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας διάρκειας 4 μηνών. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από ένα δίκτυο 20+ πανεπιστημίων σε Ελλάδα και Κύπρο υπό το συντονισμό της Μονάδας Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κύριος στόχος του Διαγωνισμού είναι η επιτάχυνση καινοτόμων ιδεών παρέχοντας στους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση που απαιτούνται προκειμένου να μετατρέψουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες τους ή τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας τους σε βιώσιμη επιχείρηση.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν. 

Σε ποιους/ποιες απευθύνεται 

Επιχειρηματικές ομάδες που αποτελούνται ή έχουν τουλάχιστον ένα ενεργό μέλος με φοιτητική/ερευνητική/διδακτική ιδιότητα. Πιο συγκεκριμένα: 

$11.      Προπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες

$12.      Μεταπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες

$13.      Υποψήφιοι/Υποψήφιες Διδάκτορες

$14.      Διδάκτορες

$15.      Ερευνητές/Ερευνήτριες

$16.      Καθηγητές/Καθηγήτριες

Η επιλογή των ομάδων θα γίνει βάσει της αίτησης που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩΓια την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της προαναφερθείσας ηλεκτρονικής αίτησης μέχρι την 17 Μαρτίου 2024. 

Παρακαλούμε πριν από τη συμπλήρωση της εν λόγω  αίτησης, ενημερωθείτε σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα που μπορείτε να βρείτε εδώ, έτσι ώστε να είστε βέβε@ ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή/και απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα του Διαγωνισμού Ennovation στη διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 09:08

Πρόγραμμα υποτροφιών France Excellence Europa

Tο Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων της Γαλλίας προκηρύσσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών France Excellence Europa επιτρέποντας σε φοιτητές-φοιτήτριες 26 χωρών της ΕυρωπαϊκήςΈνωσης να λάβουν υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές σε γαλλικό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την προκήρυξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://www.ifg.gr/news/programma-ypotrofion-france-excellence-europa-2024/

Συμπεριφορά Καταναλωτή και Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων (Θ και ΑΠ)

Δείτε τις ανακοινώσεις που σας έχουν σταλεί μέσω eclass

Η Διδάσκουσα

Αμαλία Σταφυλά

Σελίδα 1 από 79

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860