Πρόγραμμα Σπουδών

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

To πρόγραμμα ισχύει και θα το παρακολουθήσουν οι εισακτέοι φοιτητές ακαδ.έτους 2019-20120.Η διάρκεια των σπουδών είναι οκτώ (8) εξάμηνα. Οι σπουδές περιλαμβάνουν θεωρητική διδασκαλία, ασκήσεις πράξεις, εργαστηριακές ασκήσεις, θεωρητικές και εργαστηριακές εργασίες, όπως επίσης και επισκέψεις σε χώρους παραγωγής. Το 7ο εξάμηνο περιλαμβάνει την πρακτική άσκηση στο επάγγελμα (προαιρετική επιλογή), που πραγματοποιείται σε θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της οικονομίας. Το 8ο εξάμηνο περιλαμβάνει την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας (προαιρετική επιλογή), με την οποία ο τελειόφοιτος εμβαθύνει σε επίκαιρο θέμα εφαρμοσμένης έρευνας. H ολοκλήρωση των σπουδών απαιτεί την επιτυχή παρακολούθηση μαθημάτων με 240 ECTS.

   
   
Α' Εξάμηνο
Β' Εξάμηνο
Γ' Εξάμηνο

Δ' Εξάμηνο

Ε' Εξάμηνο

ΣΤ' Εξάμηνο

Ζ' Εξάμηνο
Η' Εξάμηνο
Κατηγορίες Μαθημάτων
Κατηγορίες Μαθημάτων στα Αγγλικά 

 

 

 

Η διάρκεια των σπουδών είναι οχτώ(8) εξάμηνα . Κατά τη διάρκεια των επτά πρώτων εξαμήνων οι σπουδές περιλαμβάνουν θεωρητική διδασκαλία ,ασκήσεις  πράξεις, εργαστηριακές ασκήσεις   σεμινάρια ,θεωρητικές και εργαστηριακές εργασίες ,όπως επίσης επισκέψεις σε χώρους παραγωγής. 

Το όγδοο εξάμηνο περιλαμβάνει την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας , με την οποία ο τελειόφοιτος εμβαθύνει σε επίκαιρο θέμα εφαρμοσμένης έρευνας και την πρακτική άσκηση στο επάγγελμα ,που πραγματοποιείται σε θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της οικονομίας .

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕ
 

Δ' Εξάμηνο

Ε' Εξάμηνο

ΣΤ' Εξάμηνο

 

 

 

 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860