Print this page
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 06:53

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ 2019-2020

Το Τμήμα καλοσωρίζει τους 180 νεοεισερχόμενους φοιτητές , εύχεται καλές σπουδές και καλή αξιοποίηση των χρόνων φοίτησης για απόκτηση καλής παιδείας, γνώσεων , δεξιοτήτων και προσόντων, με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία και ανέλιξη.

 

 
1.Οι πρωτοετείς φοιτητές/φοιτήτριες μετά το πέρας των Ηλεκτρονικών Εγγραφών (18/9/2019-27/9/2019) θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΕΘ,  προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους και να τους δοθεί ο Αριθμός Μητρώου (ο οποίος θα δοθεί μετά την αποστολή των τελικών πινάκων απο Υπουργείο) προσκομίζοντας α) εκτυπωμένη την ηλεκτρονική εγγραφή, β) ταυτότητα και αντίγραφο ταυτότητας, γ) 2 απλές πρόσφατες φωτογραφίες για το μητρώο του Τμήματος  και δ) πιστοποιητικό γεννήσεως μόνο για τα αγόρια. Σε περίπτωση που κάποιος δεν θα παρακολουθήσει μαθήματα θα πρέπει να αποστείλει όλα τα παραπάνω (Η ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να έχει το γνήσιο της υπογραφής) στη Γραμματεία με ταχυδρομείο (συστημένη επιστολή)  ή με courier. 

 

 
2.ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μετά την επιτυχή Ηλεκτρονική Εγγραφή θα πρέπει να συμπληρωθεί στην ίδια ιστοσελίδα (βλέπε εγχειρίδιο χρήσης  https://eregister.it.minedu.gov.gr/Files/manual.pdf  σελ 19) το ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί εκτυπωμένο μαζί με όλα τα παραπάνω. Για τη σωστή συμπλήρωση του Στατιστικού Δελτίου σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

 

α) Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

 

β) Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης

 

γ) Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας  και τα τρία πρέπει να επιλεγούν απά τις αντίστοιχες επιλογές.

 

 
 3.Οι φοιτητές θα προσέλθουν για ενημέρωση για το πρόγραμμα σπουδών και το πρόγραμμα μαθημάτων την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10.00 στο Αμφιθέατρο Α

Ανακοίνωση Υπουργείου:   https://www.minedu.gov.gr/news/42913-18-09-19-ilektroniki-eggrafi-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi