Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 00:40

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ-ΦΙΛΜ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 στο Ζευγολατιό Κορινθίας με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία φιλμ πολυαιθυλενίου και των παραγώγων του σε όλους τους τύπους για αγροτική αρχικά χρήση.

Από το 2000 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητη έκταση 65.000 τ.μ., οι οποίες περιλαμβάνουν εργοστάσιο, αποθήκες και γραφεία, συνολικής στεγασμένης επιφάνειας 14.000 τ.μ. και διαθέτουν όλους τους απαραίτητους χώρους για την σωστή λειτουργία μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Στο νέο χώρο λειτουργίας της η επιχείρηση διεύρυνε τη γκάμα των προϊόντων της, ενώ δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα της συσκευασίας, όπου και ανέπτυξε συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες εμφιάλωσης νερού, αναψυκτικών, τροφίμων, εκτύπωσης κ.α. παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ανταγωνιστικών προϊόντων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Επίσης, ασχολήθηκε και με τα καταναλωτικά προϊόντα επενδύοντας δυναμικά στην παραγωγή σάκων απορριμμάτων με και χωρίς κορδόνι και άλλων συναφών προϊόντων που πωλούνται στα super markets και εταιρείες παραγωγής μεγάλων αντικειμένων, καθώς και σε επιχειρήσεις / καταστήματα για την συσκευασία προϊόντων.

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860