Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 00:34

FORLABELS-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 
Η εταιρία ξεκίνησε από τον Αυγερινό Χατζηχρυσό το 1986 σ’ ένα μικρό χώρο στου Ψυρρή με τη μορφή μιας μικρής ατομικής επιχείρησης, παράγοντας αυτοκόλλητες ετικέτες για επιχειρήσεις μέχρι μεσαίας δυναμικότητας.
Πολύ γρήγορα, με σωστή πολιτική και σεβασμό στον πελάτη και το προϊόν, η εταιρία άρχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη της αγοράς και να γίνεται γνωστή για την ποιότητα των υπηρεσιών της, τις προσιτές τιμές και τις εξειδικευμένες λύσεις που αναζητούσε και πρότεινε στους πελάτες της.
Με τη συμμετοχή και του Βασίλη Χατζηχρυσού και με σταθερό δόγμα το «η ισχύς εν τη ενώσει», τη δεκαετία του ’90 η εταιρία ακολούθησε με πολύ γρήγορους ρυθμούς μια διαρκώς ανοδική πορεία που δημιουργούσε την ανάγκη συνεχούς επέκτασης και αναζήτησης νέων, μεγαλύτερων εγκαταστάσεων. Έτσι – και αφού είχε προηγηθεί η μετεγκατάσταση στη Μεταμόρφωση Αττικής – έφτασε το 2003 να δημιουργήσει τον δικό της ιδιόκτητο χώρο στο Σχηματάρι, με υποδομές που της εξασφαλίζουν μια δυναμική λειτουργία και παρουσία.
 
Η Φιλοσοφία
 
Η Forlabels στέκεται δίπλα στον πελάτη. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια μικρή βιοτεχνία ή μια μεγάλη βιομηχανία, δείχνουμε πάντα τον ίδιο επαγγελματισμό και αναπτύσσουμε προσωπική σχέση με τους συνεργάτες – πελάτες και κάνουμε τη συσκευασία τους προσωπική μας υπόθεση. Η σχέση μας αυτή παραμένει αναλλοίωτη από το χρόνο.
Σε ότι αφορά το προϊόν μας, η φιλοσοφία μας επιβάλλει συνεχή έρευνα στα υλικά, στον τρόπο εφαρμογής και στον τρόπο καλύτερης προβολής. Γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε κάθε προϊόν σαν μια ξεχωριστή περίπτωση με τις δικές της ανάγκες, τις δικές της ιδιαιτερότητες, τις δικές της επιδιώξεις.
Γινόμαστε ένα με την εταιρία σας, ένα με τα προϊόντα σας. 

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860