Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 00:32

COMMERCE Ε.Π.Ε.

H Commerce ΕΠΕ προσφέρει μια μεγάλη σειρά πολυμερών υλικών και προϊόντων καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες που απευθύνονται στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά.

Ένας από τους βασικότερους στόχους μας , είναι η συνεργασία μας με αξιόπιστους παραγωγούς, συνεργάτες, προμηθευτές και μεταπωλητές ώστε να εξασφαλίσουμε τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή των πελατών μας.

Με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και την ανταπόκριση των προϊόντων μας στις απαιτήσεις της αγοράς, λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας τη σχέση μεταξύ ποιότητας, κόστους και περιβαλλοντικής προστασίας.

Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης και τεχνολογίας και ως εκ τούτου των μέσων επικοινωνίας, δημιουργήσαμε αυτό το site, το οποίο αναβαθμίζεται συχνά έτσι ώστε οι επισκέπτες μας να έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική μας σελίδα όπου θα βρείτε πληροφορίες που αφορούν την εταιρεία μας και τον τρόπο που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860