Print this page
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 09:43

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ( 9 ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ)

$1     Μαθήματα αλυσίδας. : Ειδικά για τους φοιτητές από 9 εξάμηνο και πάνω δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουν (εκτός της κανονικής δήλωσης και των 45 διδακτικών μονάδων ) 2 από τα μαθήματα αλυσίδας

1.     Σχεδιασμός Πληρ Συστημάτων στην Εφοδιαστική

 Γ’ εξάμηνο

2.     Διοίκηση Εφοδιαστικής   Αλυσίδας Γ’ εξάμηνο

3.     Διαχείριση Αποθεμάτων και Πρόβλεψη Ζήτησης 

Ε’ εξαμήνου

4.     ERP2  Ζ εξάμηνο

5.    ΔΟΠ  ΙΙ Ε’ εξάμηνο

δηλαδή  2 από  τα παραπάνω   τα οποία θα πρέπει να δηλωθούν στη Γραμματεία ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι 11-10-2016.

Τα μαθήματα αυτά  θα κατοχυρωθούν μόνον αν στις εξετάσεις ο φοιτητής περάσει μαζί και το εργαστηριακό και το θεωρητικό μέρος . Δεν μπορεί να το περάσει τμηματικά και δεν  μπορεί να κρατηθεί βαθμός ούτε από τον καθηγητή ούτε από την γραμματεία.

$1·     Για μαθήματα του εαρινού  και χειμερινού  εξαμήνου που ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  και θέλουν να εξεταστούν στην πιθανή εμβόλιμη εξεταστική του Φεβρουαρίου θα βγει νέα ανακοίνωση για τον τρόπο δήλωσης . Αυτά τα μαθήματα ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ στην δήλωση μαθημάτων των 45 ωρών

$1·     Επίσης υπενθυμίζεται η υποχρεωτική δήλωση μαθημάτων των επί πτυχίο φοιτητών έστω και αν χρωστούν μόνον πτυχιακή εργασία ή πρακτική άσκηση.

Στην περίπτωση αυτή δηλώνεται  μόνο η πτυχιακή  εργασία (όχι μέσω της εφαρμογής egram αλλά στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί  απο την Γραμματεία).