Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 09:43

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ( 9 ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ)

$1     Μαθήματα αλυσίδας. : Ειδικά για τους φοιτητές από 9 εξάμηνο και πάνω δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουν (εκτός της κανονικής δήλωσης και των 45 διδακτικών μονάδων ) 2 από τα μαθήματα αλυσίδας

1.     Σχεδιασμός Πληρ Συστημάτων στην Εφοδιαστική

 Γ’ εξάμηνο

2.     Διοίκηση Εφοδιαστικής   Αλυσίδας Γ’ εξάμηνο

3.     Διαχείριση Αποθεμάτων και Πρόβλεψη Ζήτησης 

Ε’ εξαμήνου

4.     ERP2  Ζ εξάμηνο

5.    ΔΟΠ  ΙΙ Ε’ εξάμηνο

δηλαδή  2 από  τα παραπάνω   τα οποία θα πρέπει να δηλωθούν στη Γραμματεία ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι 11-10-2016.

Τα μαθήματα αυτά  θα κατοχυρωθούν μόνον αν στις εξετάσεις ο φοιτητής περάσει μαζί και το εργαστηριακό και το θεωρητικό μέρος . Δεν μπορεί να το περάσει τμηματικά και δεν  μπορεί να κρατηθεί βαθμός ούτε από τον καθηγητή ούτε από την γραμματεία.

$1·     Για μαθήματα του εαρινού  και χειμερινού  εξαμήνου που ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ  και θέλουν να εξεταστούν στην πιθανή εμβόλιμη εξεταστική του Φεβρουαρίου θα βγει νέα ανακοίνωση για τον τρόπο δήλωσης . Αυτά τα μαθήματα ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ στην δήλωση μαθημάτων των 45 ωρών

$1·     Επίσης υπενθυμίζεται η υποχρεωτική δήλωση μαθημάτων των επί πτυχίο φοιτητών έστω και αν χρωστούν μόνον πτυχιακή εργασία ή πρακτική άσκηση.

Στην περίπτωση αυτή δηλώνεται  μόνο η πτυχιακή  εργασία (όχι μέσω της εφαρμογής egram αλλά στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί  απο την Γραμματεία).

Newsletter

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφτείτε στο newsletter μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνείστε μαζί μας για  οποιαδήποτε πληροφορία.

  • ΤΗΛ: +30 23510.20940
  • ΦΑΞ: +30 23510.47860