Print this page
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 10:12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση

Το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής ανακοινώνει την συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΑΤΡΑΚΤΟΣ

Λίγα λόγια για το Κέντρο Πρόληψης ΑΤΡΑΚΤΟΣ το οποίο εδώ και 23 χρόνια παρέχει δωρεάν υπηρεσίες πρόληψης των εξαρτήσεων και συμβουλευτικής υποστήριξης στους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Ν.Πιερίας.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν λόγω πανδημίας κρίνεται αναγκαίο να σας ενημερώσουμε για τη πρόθεση μας για συνεργασία ως προς την ψυχοκοινωνική στήριξη των φοιτητών του Τμήματος.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές  μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο  :

Τρίτη και Πέμπτη στο τηλέφωνο 2351078614 (9.00 π.μ.- 16.00μ.μ.)

και να αιτούνται συμβουλευτική υποστήριξη για πρόβλημα ψυχοκοινωνικής φύσης που τους απασχολούν. Αν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα κλείνονται ατομικά ραντεβού δια ζώσης ή θα επιλέγεται ένας τρόπος επικοινωνίας που δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τον φοιτητή/τρια (τηλεφωνική επικοινωνία ή χρήση διαδικτυακών μέσων).

Σημειώνεται ότι οι κλήσεις είναι εμπιστευτικές και δεν ηχογραφούνται, ενώ η επιστημονική ομάδα του Κ.Π. ΑΤΡΑΚΤΟΣ απαρτίζεται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας που δεσμεύονται από κώδικα δεοντολογίας και τήρησης απορρήτου.

Επίσης οι Φοιτητές μπορούν πέραν της παρεχόμενης στήριξης   να στείλουν στο mailτης Γραμματείας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προτάσεις για κοινές δράσεις βασισμένες στις ανάγκες τους.

 

Από τη Γραμματεία

και το Κέντρο Πρόληψης ΑΤΡΑΚΤΟΣ